Εμφύλιος στους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές - iefimerida.gr

Εμφύλιος στους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις πολιτικές τους διαφορές αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα το απόγευμα οι δύο παλιοί φίλοι και πρώην βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Πάρις Μουτσινάς και Οδυσσέας Βουδούρης, που βρίσκονται πλέον στους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές.

Ο κ. Βουδούρης, που έχει βάλει πλώρη για τον ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στον Πάρι Μουτσινά, λέγοντας ότι έχει διολισθήσει προς κυβερνητικές θέσεις, με αφορμή την πρότασή του να γίνει κυβέρνηση ειδικού σκοπού προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και να αποφευχθούν οι εκλογές.

Ο κ. Βουδούρης κατηγορεί τον κ. Μουτσινά ότι προσπαθεί να περάσει γραμμή στους ανεξάρτητους βουλευτές υπέρ της εκλογής Πρόεδρου από την παρούσα Βουλή. Ολα αυτά αναμένεται να συζητηθούν στην απογευματινή συνεδρίαση και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μουτσινάς αναμένεται να ρίξει το γάντι στον κ. Βουδούρη και να του πει ότι αν θέλει να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να το κάνει ή αν έχει πρόβλημα μαζί του μπορεί να του το πει και ο ίδιος δεν θα έχει πρόβλημα, εφόσον είναι η άποψη των περισσότερων να παραιτηθεί από τη θέση του συντονιστή των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών.

Με την πλευρά Βουδούρη φέρεται να συντάσσονται η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Μάρκος Μπόλαρης, που, σύμφωνα με πληροφορίες, και αυτοί οδεύουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ