O Μηλιός «άδειασε» τον Μητρόπουλο για τις μνημονιακές πολιτικές - iefimerida.gr

O Μηλιός «άδειασε» τον Μητρόπουλο για τις μνημονιακές πολιτικές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός, «άδειασε» την Τετάρτη τον βουλευτή του κόμματος Αλέξη Μητρόπουλο.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», τόνισε: «Θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι θα τελειώνουμε με τα μνημόνια και τη λιτότητα. Όποιος νομίζει ότι υπό οποιεσδήποτε συνθήκες μπορεί ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθήσει μνημονιακές πολιτικές θα πρέπει να επανεξετάσει ο ίδιος τη θέση του και τη στάση του στον ΣΥΡΙΖΑ». Ο κ. Μηλιός ξεκαθάρισε επίσης ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν θα ακολουθήσει μνημονιακές πολιτικές».

Από την πλευρά του, πάντως, ο κ. Μητρόπουλος εμμένει στην τοποθέτησή του. Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real FM, απάντησε: «Εάν δεν υπάρχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να μπορέσουν να ακυρωθούν οι νόμοι και να τεθεί το θέμα διαγραφής του χρέους, και υπάρχουν κόμματα που είτε ψήφισαν είτε συναινούν με τη μνημονιακή πολιτική, θα υπάρξει πρόβλημα υλοποίησης των κεντρικών εκφωνήσεων της κυβέρνησής μας. Είναι αυτονόητο αυτό που είπα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ