Τα ζώδια της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς οι Κριοί, θα πρέπει σήμερα να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αν μάλιστα έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Απριλίου, θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα ή στις προσωπικές σας σχέσεις, ιδίως γύρω στο μεσημέρι. Σε θέματα που έχουν σχέση με ένα ταξίδι, μια επαφή με πρόσωπα που ζουν στο εξωτερικό ή με κάποιο σχέδιό σας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς μπορεί να υπάρξει μια «παγίδα», η οποία θα σας δυσκολέψει ή θα σας εξαπατήσει γενικότερα. Αποφύγετε να έρχεστε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα κύρους. Προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Ταύρος
Ταύροι μου, ενώ σήμερα ο χώρος της εργασίας σας θα μπορούσε, έστω και μετ΄ εμποδίων, να αποδώσει, θα πρέπει, τόσο σήμερα όσο και αύριο, να είστε πολύ προσεκτικοί στα οικονομικά και συναισθηματικά σας θέματα. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεμβάσεις από τρίτους, οι οποίες θα σας εμποδίσουν να φτάσετε στον στόχο σας. Για τα επαγγελματικά σας ίσως έχετε κάποια άγχη, τα οποία είναι αρκετά σοβαρά.

Δίδυμοι
Εσάς τους Διδύμους εξακολουθούν να σας απασχολούν τα θέματα της εργασίας ή της υγείας σας. Στις σχέσεις σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο ίσως υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Η Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, υπενθυμίζει σε σας που έχετε κάνει κάποιες λαθεμένες επιλογές, ότι θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στα σχέδιά σας, είτε αυτά αφορούν τον συναισθηματικό είτε τον επαγγελματικό σας τομέα. Ειδικά οι Δίδυμοι του Μαΐου (συγκεκριμένα αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 25 του μήνα), προσέχετε τις επαγγελματικές και τις κοινωνικές σας επαφές, αλλά ακόμη και τις συναισθηματικές. Δεν αποκλείεται να βλέπετε τα πράγματα με έναν λαθεμένο τρόπο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε αλώβητες τις σχέσεις σας με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Ιουνίου, μπορεί να έχετε κάποιες επιφυλάξεις για φιλικά σας πρόσωπα, τα οποία ενδεχομένως να μην είναι τόσο ειλικρινή. Παλιές υποθέσεις έρχονται τώρα στο προσκήνιο.

Καρκίνος
Ένταση εξακολουθεί να υπάρχει για σας τους Καρκίνους που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Ιουλίου. Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας προκαλεί κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Ένα οικογενειακό σας θέμα σάς απασχολεί έντονα. Όμως, κατά τα άλλα, τα πράγματα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά, ιδίως στις σχέσεις σας με τα παιδιά ή με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στον επαγγελματικό σας χώρο ίσως υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, ακόμη και για σας τους Καρκίνους του Ιουνίου, αν και γενικά έχετε μια πολύ καλή πορεία. Εσείς συγκεκριμένα, ενώ γενικά μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα φάση ζωής, αυτό το διήμερο ίσως αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια.

Λέων
Ήδη από χτες, οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί γύρω στις 27 Ιουλίου είστε σοβαρά προβληματισμένοι, καθώς σήμερα και αύριο ένα επαγγελματικό ή συναισθηματικό σας σχέδιο δείχνει να εμποδίζεται από ένα οικονομικό θέμα. Έτσι, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Αυτή την περίοδο έχετε να δώσετε πολλά στον χώρο της δουλειάς σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 15 Αυγούστου μην αφήσετε καμιά μέρα μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου να πάει χαμένη, καθώς μέχρι τότε τα πράγματα τρέχουν. Μετά, ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις. Προσέξτε, δεν θα ματαιωθούν, αλλά θα καθυστερήσουν απλώς, για να επανέλθουν τον Απρίλιο.

Παρθένος
Οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί γύρω στις 27 Αυγούστου ίσως έχετε υπερεκτιμήσει είτε κάποιο πρόσωπο, είτε μια κατάσταση, κάποια ένδειξη της οποίας θα έχετε αυτή την στιγμή, αλλά από τον νέο χρόνο θα σας αποκαλυφθεί πλήρως. Προσέχετε, λοιπόν, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, μην δείχνετε απόλυτη εμπιστοσύνη. Γενικότερα, σήμερα και αύριο προσέξτε τις παραπλανητικές καταστάσεις. Στα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο δίνετε τα πάντα, προσέχετε όμως μήπως αυτή η συμπεριφορά σας ουσιαστικά σάς πιέζει. Προσέχετε.

Ζυγός
Ζυγοί μου, με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, μπορείτε σήμερα να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Κάποιες υποθέσεις που σας είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τώρα δείχνουν να καταλαγιάζουν. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Οκτωβρίου θα πρέπει να προσέχετε τις οικογενειακές σας καταστάσεις, όπως επίσης να προφυλάσσεστε και από κρυολογήματα ή μικροατυχήματα. Σήμερα και αύριο οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις με φίλους ή με συγγενείς, ενδεχομένως να εμποδιστούν, ή ίσως να μην είναι τόσο ικανοποιητικές όσο θα θέλατε, λόγω ενός εμποδίου, το οποίο θα προέρχεται είτε από την εργασία είτε ακόμη και από ένα θέμα της υγείας σας. Προσέχετε.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα λέει πολλά για σας τους Σκορπιούς! Ίσως θα πρέπει να πάρετε πολλές και σπουδαίες αποφάσεις, ενώ έχετε πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις και μικρές μετακινήσεις. Αν έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες, θα πρέπει ακόμη να προσέχετε για ένα δίμηνο, μέχρι το τέλος του χρόνου δηλαδή. Ενδεχομένως να πρέπει να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις μέσα σε αυτό το διάστημα. Σήμερα και αύριο ένα οικονομικό σας θέμα ίσως να μην είναι όπως ακριβώς το θέλετε, ίσως εξαπατηθείτε.

Τοξότης
Ενώ γενικότερα εσείς οι Τοξότες βρίσκεστε σε μια πάρα πολύ καλή περίοδο, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 26 Νοεμβρίου θα πρέπει να προσέχετε. Ίσως κάνετε κάποιες λαθεμένες επιλογές, ίσως ακόμη στο σπίτι σας και γενικότερα στην οικογένειά σας μπορεί να υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι είτε έχουν την ανάγκη σας είτε δεν είναι τόσο ειλικρινείς. Αυτό το διάστημα έχετε πολλά έξοδα αλλά και πολλά άγχη. Όμως, γενικότερα, θα περάσετε σε μια πολύ καλή περίοδο. Ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 14-16 Δεκεμβρίου προετοιμάζεται κάτι πάρα πολύ καλό, κάτι για το οποίο θα έχετε μια ένδειξη τώρα, αλλά θα ολοκληρωθεί από τον Απρίλιο και μετά.

Αιγόκερως
Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται αυτή την περίοδο για σας τους Αιγόκερους! Με τον Άρη στο ζώδιό σας να σας κάνει δυναμικούς αλλά και εριστικούς, θα πρέπει να προσέχετε τα επαγγελματικά σας. Ακόμη, προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Αποφύγετε τις διενέξεις με πρόσωπα κύρους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Ιανουαρίου. Προσέξτε, τώρα χτίζετε την πορεία σας, η οποία θα εξελιχθεί από το καλοκαίρι και μετά. Οι φίλοι σας σας προσφέρουν την βοήθειά τους.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους κάποιοι φίλοι μπορεί να αποδειχθούν απατηλοί! Μην αναμίξετε τους φίλους με τα οικονομικά σας, ενδεχομένως να μπερδευτείτε. Κάποια σχέδιά σας πραγματοποιούνται τώρα. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Ιανουάριο βρίσκεστε σε μια πάρα πολύ καλή περίοδο, στην διάρκεια της οποίας μπορείτε μόνοι σας να σταθεροποιήσετε τα θέματά σας. Μόνο για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 15 Φεβρουαρίου ενδεχομένως να υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα κάποιες αντιρρήσεις, κάποια σχέδια τα οποία δεν σας ικανοποιούν.

Ιχθείς
Εσείς οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί γύρω στις 23 Φεβρουαρίου βρίσκεστε σε μια κατάσταση περίεργη, η οποία μάλιστα θα διαρκέσει καιρό! Ο μεν Ποσειδώνας σάς δίνει έμπνευση και οραματισμό, όμως μπορεί να κάνετε και κάποιες λαθεμένες, πολύ σημαντικές επιλογές. Σήμερα και αύριο θα έχετε κάποια ένδειξη αυτών των επιλογών, όμως, αν ένα σχέδιο δεν το ακολουθήσετε σωστά, από τον καινούργιο χρόνο μπορεί και να σας απογοητεύσει. Προσπαθήστε, λοιπόν, να το ρυθμίσετε τώρα. Οι υπόλοιποι πιστεύω ότι βρίσκεστε σε μια πάρα πολύ καλή, μια σταθεροποιητική φάση. Οι φίλοι σας σας βοηθούν και γενικότερα έρχεστε πιο κοντά στα όνειρά σας. Εσείς μάλιστα που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Μαρτίου μπορείτε να διεκπεραιώσετε πολλές από τις υποχρεώσεις σας και με την βοήθεια των φίλων σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ