Συνυποψήφια του Κριστιάνο Ρονάλντο δηλώνει: Ο Κριστιάνο έχει περισσότερα καλλυντικά από μένα - iefimerida.gr

Συνυποψήφια του Κριστιάνο Ρονάλντο δηλώνει: Ο Κριστιάνο έχει περισσότερα καλλυντικά από μένα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Στέφανι Ρος είναι η μοναδική... θηλυκή παρουσία στις υποψηφιότητες για τον τίτλο του «καλύτερου γκολ της χρονιάς», όμως σε ερώτηση που δέχθηκε για τον έτερο υποψήφιο, Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν ήταν ιδιαίτερα... ευγενική με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

«Δεν νομίζω πως είμαι τόσο ματαιόδοξη όπως ο Ρονάλντο. Έχει περισσότερο καλλυντικά από μένα στην τσάντα του», σχολίασε στο «ESPN Βραζιλίας» η 25χρονου Ιρλανδή διεθνής.

Όσον αφορά το πανέμορφο γκολ που πέτυχε και της έδωσε την υποψηφιότητα, τόνισε «Έχω σκοράρει πολλά τέρματα, αλλά ειλικρινά, θεωρώ ότι αυτό που είναι υποψήφιο για το "Fifa's 2014 Puskas Award" είναι το ομορφότερο. Είχα ακούσει φήμες ότι μπορεί να είμαι υποψήφια για το βραβείο για το καλύτερο γκολ της χρονιάς αλλά δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε ποτέ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ