Μέσι: «Για πάντα στην Μπαρτσελόνα, αλλά...» - iefimerida.gr

Μέσι: «Για πάντα στην Μπαρτσελόνα, αλλά...»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη τα τελευταία χρόνια έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη όπου και αποκάλυψε ότι δεν είναι σίγουρος αν τελικά θα μείνει για πάντα στην Μπάρτσα.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ole», ο Αργεντινός δήλωσε αφοσιωμένος στους «μπλαουγκράνα» και τους στόχους του. Και επανέλαβε πως αν αποφάσιζε ο ίδιος, θα ‘θελε να τελειώσει εκεί την καριέρα του, στην Μπαρτσελόνα. Αν και δεν είναι 100% σίγουρος.

«Σήμερα ζω το παρόν. Θέλω να κάνω μια σπουδαία χρονιά, να κερδίσω τίτλους με την Μπαρτσελόνα και τίποτα άλλο. Μετά θα δούμε», είπε αρχικά ο Μέσι. Συνέχισε όμως: «Το ποδόσφαιρο κάνει πολλούς κύκλους. Παρόλο που πάντα έλεγα ότι θα μείνω ως το τέλος, μερικές φορές δεν πάνε όλα τα πράγματα όπως θέλεις.

Ναι, το έχω πει πολλές φορές ότι αν ήταν στο χέρι μου, θα έμενα για πάντα. Αλλά όπως ανέφερα μόλις, δεν είναι πάντα δεδομένο ότι θα έχεις αυτό που θέλεις. Ακόμα περισσότερο στο ποδόσφαιρο, που αλλάζει συνεχώς και τόσα πολλά πράγματα συμβαίνουν. Είναι περίπλοκο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέσι Μπαρτσελόνα Αργεντινή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ