«Ο Στίβεν Σιγκάλ σκότωσε το σκύλο μου» - iefimerida.gr

«Ο Στίβεν Σιγκάλ σκότωσε το σκύλο μου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυση εναντίον του ηθοποιού Στίβεν Σιγκάλ κατέθεσε άνδρας από την Αριζόνα των ΗΠΑ, με την κατηγορία ότι σκότωσε τον ηλικίας 11 μηνών σκύλο του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Σιγκάλ, γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες δράσης, σκότωσε το σκύλο του Χεσούς Γιοβέρα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων του ριάλιτι "Steven Seagal: Lawman", στο οποίο ο ηθοποιός συμμετέχει ως βοηθός σερίφη.

Ο Γιοβέρα υποστηρίζει ότι αστυνομικοί της κομητείας Μαρικόπα στην Αριζόνα, επικεφαλής των οποίων ήταν ο Σιγκάλ, έκαναν έφοδο στο σπίτι του, μετά από καταγγελία για διοργάνωση παράνομης κοκορομαχίας, και πυροβόλησαν το σκύλο.

Σύμφωνα με τον ενάγοντα, οι πληροφορίες για την κοκορομαχία ήταν ψευδείς, καθώς εκείνος απλώς εκτρέφει πουλιά για εκθέσεις ζώων. Τώρα, ο Γιοβέρα ζητά από τον ηθοποιό αποζημίωση 25.000 δολαρίων και γραπτή συγγνώμη για την πράξη του.

Από την πλευρά του, ο Στίβεν Σιγκάλ αρνείται τις κατηγορίες, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ότι «με έχουν αποκαλέσει πολλά πράγματα στην καριέρα μου, αλλά όχι δολοφόνο σκύλων. Δεν το δέχομαι σε καμία περίπτωση».

Τη δολοφονία του σκύλου αρνούνται και οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην έφοδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ