Η γυναίκα του Φέντερερ προκάλεσε αναστάτωση στο court [βίντεο] - iefimerida.gr

Η γυναίκα του Φέντερερ προκάλεσε αναστάτωση στο court [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βίντεο με την αντίδραση του Στάνισλαβ Βαβρίνκα προς τη γυναίκα του Ρότζερ Φέντερερ, η οποία φέρεται να τον αποκάλεσε «κλαμένο αγόρι», κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τους δύο τενίστες πάντως να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό και να λύνουν την όποια παρεξήγηση.

Με τα σετ στο 1-1 και τον Φέντερερ έτοιμο να σερβίρει για έναν καθοριστικό πόντο στο 3ο σετ, ο Βαβρίνκα σταμάτησε και απευθύνθηκε σε έντονο ύφος σε μια κυρία έξω από το court, όπου αποδείχθηκε λίγο αργότερα πως ήταν η γυναίκα του Φέντερερ, Μίρκα.

Αμέσως δέχθηκε τις συστάσεις του διαιτητή, ο οποίος προσπάθησε να τον ηρεμήσει πριν παρεκτραπεί. Σύμφωνα με τα όσα βγήκαν στην επιφάνεια, ο υποτιμητικός σχολιασμός της Μίρκα Φέντερερ -φέρεται να τον αποκάλεσε «κλαμένο αγόρι»- ήταν αυτός που εξόργισε τον Βαβρίνκα.

Οι δύο τενίστες μετά το τέλος του αγώνα, συνομίλησαν ιδιαιτέρως για αρκετή ώρα και τελικά φαίνεται πως έλυσαν την παρεξήγηση με τον Φέντερερ να ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μια κοινή τους φωτογραφία.

Η γυναίκα του Φέντερερ προκάλεσε αναστάτωση στο court [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τένις Ρότζερ Φέντερερ σταν βαβρίνκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ