Βαρώτσος: Είχα προειδοποιήσει από τις 7 Αυγούστου για σεισμό στην περιοχή του Ευβοϊκού - iefimerida.gr

Βαρώτσος: Είχα προειδοποιήσει από τις 7 Αυγούστου για σεισμό στην περιοχή του Ευβοϊκού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ιδρυτής της ομάδας ΒΑΝ, Παναγιώτης Βαρώτσος, εξέπληξε για άλλη μια φορά, καθώς ανέφερε την Τρίτη πως ήδη από τις 7 Αυγούστου είχε δει κάποια προσεισμικά ηλεκτρικά κύματα στην περιοχή του Ευβοϊκού.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Βαρώτσος σημείωσε πως η σχετική ανάρτηση υπάρχει στη διεθνή βάση του πανεπιστημίου του Κορνέλ. Γι' αυτό και ο τωρινός σεισμός, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «δεν μας εξέπληξε. Ήταν κάτι που το περιμέναμε». Ερωτηθείς για το αν ενημέρωσε σχετικώς τις αρμόδιες Αρχές, ο κ. Βαρώτσος απάντησε: «Εμείς ενημερώνουμε την πολιτεία και την επιστημονική κοινότητα μόνο για περιπτώσεις ισχυρών σεισμικών δονήσεων της τάξεως των 6 Ρίχτερ».

Και συμπλήρωσε: «Αν δεν είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για σοβαρές σεισμικές δονήσεις, εμείς δεν θα είχαμε ειδοποιήσει».
Στην εύλογη ερώτηση αν ακόμα η ομάδα λαμβάνει παρόμοια σήματα για την περιοχή, ο κ. Βαρώτσος σημείωσε: «Αν λάβουμε τέτοια σήματα, αμέσως θα τα δημοσιεύσουμε, όπως έχουμε κάνει όλες τις προηγούμενες φορές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ