Η γαλλική Βουλή επικυρώνει το πακέτο διάσωσης προς την Ελλάδα - iefimerida.gr

Η γαλλική Βουλή επικυρώνει το πακέτο διάσωσης προς την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησε στη γαλλική Βουλή, με έκτακτη συνεδρίαση, η συζήτηση για την επικύρωση της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης της 21ης Ιουλίου.

Αντίθετα με τη Γερμανία, όπου η επικύρωση της συμφωνίας συναντά τις αντιρρήσεις πολλών βουλευτών ακόμα και του κυβερνητικού συνασπισμού, πολιτικοί αναλυτές θεωρούν ότι η συμφωνία θα επικυρωθεί χωρίς ιδιαίτερες διαφωνίες από τη γαλλική Εθνοσυνέλευση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Σοσιαλιστικό κόμμα αναμένεται να απέχει (θεωρεί ότι δεν υπάρχουν επαρκείς πληροφορίες και ακρίβεια στο χρονοδιάγραμμα) ενώ το Γαλλικό Κομμουνιστικό Κόμμα θα το καταψηφίσει αφού υποστηρίζει ότι η συμφωνία ωφελεί τις τράπεζες και όχι τους έλληνες πολίτες.

Η Γαλλία είναι η πρώτη χώρα που ξεκινά τη διαδικασία επικύρωσης, η οποία είναι απαραίτητη προκειμένου να λάβει η Ελλάδα το δεύτερο πακέτο στήριξης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ