Χρυσοχοΐδης εναντίον «Βήματος»: Υπάρχουν όρια στα ψεύδη και τη γελοιότητα - iefimerida.gr

Χρυσοχοΐδης εναντίον «Βήματος»: Υπάρχουν όρια στα ψεύδη και τη γελοιότητα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαλλος έγινε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με το δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο «Βήμα» και έκανε λόγο για διόδια τα οποία θα τοποθετήσει το υπουργείο Υποδομών στην Αμφίπολη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Βήματος», στο σχετικό σχέδιο υπουργικής απόφασης για τη χωροθέτηση των 13+5 σταθμών διοδίων της Εγνατίας, το οποίο προωθείται, προβλέπεται η ίδρυση σταθμού διοδίων στην περιοχή του τύμβου Καστά στην Αμφίπολη.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης απάντησε για το θέμα: «Ο σταθμός διοδίων στην Αμφίπολη υπάρχει μόνο στο νου του συντάκτη του ''Βήματος'', πουθενά αλλού. Επιτέλους, υπάρχουν και όρια, ακόμη και στα ψεύδη και την γελοιότητα».

Νωρίτερα, το υπουργείο Υποδομών είχε βγάλει διευκρινιστική ανακοίνωση για το θέμα, στην οποία σημείωνε ότι ο επίμαχος σταθμός διοδίων θα απέχει 25 χλμ. από την Αμφίπολη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ