Η μέρα που ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις έγινε ένας... σερ στο Μπάκιγχαμ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η μέρα που ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις έγινε ένας... σερ στο Μπάκιγχαμ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην παραδοσιακή τελετή που έλαβε χώρα στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ο βραβευμένος με τρία όσκαρ ηθοποιός Ντάνιελ Ντέι Λιούις πήρε τον τίτλο του ιππότη.

Ο γεννημένος στο Λονδίνο αλλά ιρλανδικής καταγωγής 57χρονος ηθοποιός έλαβε την τιμή από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, δεύτερο στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Αγγλίας.

«Είμαι ολοκληρωτικά ενθουσιασμένος και απίστευτα χαρούμενος σε ισόποσες δόσεις» είπε ο Λιούις μετά την τελετή, ενώ ο γιος του έπειτα από την απονομή του τίτλου του ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, στην οποία εικονίζεται ολόκληρη η οικογένεια του Σερ, γεγονός που δεν συμβαίνει συχνά αφού ο ηθοποιός φροντίζει να προφυλάσσει την ιδιωτικότητα της οικογένεια του, με την εξής λεζάντα: «Buckingham selfie! Τι υπέροχη μέρα να περάσεις με υπέροχους ανθρώπους. Είμαι πολύ περήφανος για σένα και για την τιμή που σου έγινε, όπως και η χώρα σου. Δεν σταματάς ποτέ να με κάνεις περήφανο».

Η μέρα που ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις έγινε ένας... σερ στο Μπάκιγχαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η μέρα που ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις έγινε ένας... σερ στο Μπάκιγχαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ