Η σπρωξιά του θανάτου: Αγνωστος έριξε 61χρονο στις ράγες του Μετρό της Νέας Υόρκης [βίντεο] - iefimerida.gr

Η σπρωξιά του θανάτου: Αγνωστος έριξε 61χρονο στις ράγες του Μετρό της Νέας Υόρκης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φριχτό θάνατο βρήκε, άνδρας 61 ετών, όταν άγνωστος τον έσπρωξε στις ράγες του Μετρό στη Νέα Υόρκη, τη στιγμή που έφτανε ο συρμός στο σταθμό. Ο δράστης διέφυγε και αναζητείται, ενώ η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση, δεν έχει ακόμη στοιχεία για τα πιθανά κίνητρά του.

Tο περιστατικό έγινε στο Μπρονξ την Κυριακή, την ώρα που το θύμα περίμενε το μετρό D στη στάση της 167ης οδού με τη σύζυγό του για να μεταβούν στην Τσάιναταουν στο Μανχάταν. Λίγο πριν το μετρό φτάσει στη στάση, ο άγνωστος έσπρωξε τον 61χρονο στις ράγες μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του.

Οι δύο άνδρες σύμφωνα με πληροφορίες δεν γνωρίζονταν. Ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες δεν είχε προηγηθεί διαπληκτισμός μεταξύ τους.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στις οποίες διακρίνεται ένας άνδρας που επιβιβάζεται σε λεωφορείο και απομακρύνεται από το σημείο. Ο άνδρας φορά σκούρο πανωφόρι και φαίνεται να κατεβαίνει από λεωφορείο και να καπνίζει τσιγάρο στο πεζοδρόμιο. Οι αρχές δίνουν 2000 δολάρια για κάθε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό του υπόπτου.

Κάθε χρόνο δεκάδες άνθρωποι σκοτώνονται στο μετρό της Νέας Υόρκης. Πρόκειται είτε για δυστυχήματα είτε για αυτοκτονίες. Αυτή είναι η πρώτη φορά, από τον Δεκέμβριο του 2012 που άνθρωπος σπρώχνεται από την αποβάθρα του μετρό και βρίσκει ακαριαίο θάνατο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θάνατος μετρό Νέα Υόρκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ