Απίστευτο -Ταχυδρόμησαν πακέτα με ανθρώπινα μέλη - iefimerida.gr

Απίστευτο -Ταχυδρόμησαν πακέτα με ανθρώπινα μέλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τα ίχνη δύο Αμερικανών πολιτών που προσπάθησαν να εξάγουν λαθραία ανθρώπινα μέλη μέσω δεμάτων με προορισμό το Λας Βέγκας.

Οι δράστες είχαν γράψει πάνω στα δέματα ότι επρόκειτο για παιδικά παιχνίδια αλλά όταν το προσωπικό μιας μεταφορικής εταιρείας τα πέρασαν από ακτίνες Χ διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ανθρώπινα μέλη. Βρέθηκαν ένα κεφάλι μωρού, ένα πόδι μωρού κομματιασμένο σε τρία μέρη, μια καρδιά και ένα κομμάτι δέρματος με τατουάζ. «Οι ακτίνες Χ έδειξαν ότι το περιεχόμενο έμοιαζε με ανθρώπινα μέλη. Από την έρευνά μας σε τρία από τα δέματα βρήκαμε ανθρώπινα λείψανα σε πέντε πλαστικά δοχεία», δήλωσε ο υποστράτηγος της αστυνομίας Ρουανγκσάκ Τζαριτάκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε η ταϊλανδέζικη αστυνομία, τα ανθρώπινα μέλη εκλάπησαν από το Ιατρικό Μουσείο του Νοσοκομείου Σιριράτζ που βρίσκεται στην Μπανγκόκ. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν εικόνες των κατηγορούμενων στην αίθουσα στην οποία βρισκόταν τα λείψανα. Οι δύο άντρες ανακρίθηκαν αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δήλωσαν ότι αγόρασαν τα ανθρώπινα μέλη από ένα κατάστημα.Εκμεταλλεύτηκαν την απελευθέρωση τους για να εγκαταλείψουν την Ταϊλάνδη και να καταφύγουν στην Καμπότζη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ταϊλάνδη αστυνομία ανθρώπινα μέλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ