Τι απαντάει ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα για τους ελέγχους του ΣΔΟΕ: Οι καταθέσεις μου είναι μηδενικές - iefimerida.gr

Τι απαντάει ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα για τους ελέγχους του ΣΔΟΕ: Οι καταθέσεις μου είναι μηδενικές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, από το 2007 έως το 2011, Σπύρος Ζαγάρης, ο οποίος κλήθηκε από το ΣΔΟΕ να δώσει εξηγήσεις για αδήλωτα χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς ύψους 3.590.000 ευρώ, υποστηρίζει πως οι καταθέσεις του είναι μηδενικές.


Σε δήλωση του στο aftodioikisi.gr, αρνείται ότι είχε ποτέ καταθέσεις τέτοιου ύψους, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Στις αρχές του 2012 ο ελεγκτής του ΣΔΟΕ κ. Ευστάθιος Παλαιολόγος σε έγγραφό του ισχυρίστηκε ότι δήθεν έχω κλειστά χρήματα στην Τράπεζα Πειραιώς στις 3.11.2004, ύψους 3.590.000 ευρώ, ενώ εγώ ποτέ δεν είχα στην Τράπεζα Πειραιώς περισσότερα από 7 ευρώ. Στις 19 Απριλίου 2012 κατέθεσα αίτηση στην τράπεζα, ζητώντας αντίγραφο των λογαριασμών μου από το 2000 έως σήμερα. Το έγγραφο αυτό αποδεικνύει ότι οι λογαριασμοί μου είχαν και έχουν μηδενικό υπόλοιπο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ