Aποκάλυψη: Η Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών στο ίδιο τραπέζι με τη Χρυσή Αυγή [εικόνα] - iefimerida.gr

Aποκάλυψη: Η Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών στο ίδιο τραπέζι με τη Χρυσή Αυγή [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γύρω από το ίδιο τραπέζι και κάτω από το πορτρέτο του Νίκου Μιχαλολιάκου συναντήθηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής με το προεδρείο της θεσμικά αναγνωρισμένης Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ).

Όπως αποκαλύπτει η «Εφημερίδα των Συντακτών» (απ' όπου και η φωτογραφία), η σκανδαλώδης συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και τα δύο μέρη συμφώνησαν για «κοινούς αγώνες» και «κοινά προγράμματα». Είναι χαρακτηριστικό πως η ΕΑΑΣ ανακοίνωσε επισήμως τη συνάντηση στις 5 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, η συνάντηση διάρκεσε μία ώρα και εκ μέρους της Χρυσής Αυγής «παρευρέθηκαν ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης και μέλος της Επιτροπής Αμυνας και Εξωτερικών της Βουλής των Ελλήνων αντισυνταγματάρχης ε.α. κ. Πολύβιος Ζησιμόπουλος, οι ευρωβουλευτές αντιστράτηγοι ε.α. κ.κ. Γεώργιος Επιτήδειος και Ελευθέριος Συναδινός, και ο διευθυντής Προσωπικού του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής κ. Δημήτριος Βλαχόπουλος».

Ιδιαίτερη σημασία έχει η παρουσία του τελευταίου. Όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών», όχι μόνο αναφέρεται με την πρωτοφανή, για κόμμα, ιδιότητα του «διευθυντή προσωπικού», αλλά κυρίως επειδή ως οικονομικός υπεύθυνος και προσωπικός λογιστής (μαζί με τη σύζυγό του) του αρχηγού της ναζιστικής οργάνωσης, σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΔΟΕ διατηρεί δύο ασφαλιστικές εταιρείες, την «Εξέλιξη ΕΠΕ» και την «Κίνηση Sub Agent ΕΠΕ», με τις φερόμενες ως έδρες τους να είναι ανύπαρκτες, και με συμμετοχή στα κεφάλαιά τους δύο κυπριακών offshore εταιρειών, της Palmsun Holdings Ltd και της Stormia Investments Ltd, οι οποίες υποτίθεται ότι είναι εγκατεστημένες και στην Ελλάδα, αλλά διαπιστώθηκαν «ανύπαρκτες κατά τον έλεγχο»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρυσή Αυγή απόστρατοι συνάντηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ