Ξανά στο σκαμνί ο Παπαγεωργόπουλος - iefimerida.gr

Ξανά στο σκαμνί ο Παπαγεωργόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί την Δευτέρα η η δίκη για το δεύτερο σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε στο δήμο Θεσσαλονίκης επί των ημερών του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, αφορά το σκάνδαλο με την «Παγία Προκαταβολή», όπου διαπιστώθηκε έλλειμμα που ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ στα ταμεία. Εκτός από τον τέως δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο που εκτίει ήδη ποινή κάθειρξης 12 ετών για την υπεξαίρεση των 17,9 εκατ. ευρώ, σε δίκη παραπέμφθηκαν ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Μιχάλης Λεμούσιας, καταδικασθείς για την ίδια υπόθεση σε ποινή κάθειρξης 13 ετών και 5 μηνών, οι πρώην αντιδήμαρχοι Οικονομικών Αν. Γερογιάννης, Θεοδ. Αθανάσαρος και Μιχ. Ζορπίδης, όπως επίσης και 12 δημοτικοί υπάλληλοι. Οι τρεις παραπάνω αντιδήμαρχοι είχαν παραπεμφθεί σε δίκη και για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης, υπόθεση για την οποία αθωώθηκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ