Τα ζώδια της Κυριακής 16 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 16 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Οι Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ θα πρέπει γενικά να προσέχετε, μια συζήτηση, που θα κάνετε, μπορεί γενικότερα να αποδώσει και να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Την Παρασκευή ωστόσο αποφύγετε τις υπερβολές στην ερωτική σας ζωή, στην δημιουργική σας διάθεση, αλλά και στα επιχειρηματικά σας σχέδια. Την Κυριακή μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιό σας.

Ταύρος
Ταύροι μου, η Παρασκευή δεν είναι μια ευνοϊκή ημέρα, ειδικά για σας του τρίτου δεκαημέρου. Κάποιες υπερβολές που κάνετε είναι ζημιογόνες. Το Σαββατοκύριακο, αντίθετα, χρωματίζεται από την Σελήνη στην Παρθένο, μια γλυκιά, δημιουργική, ερωτική Σελήνη για εσάς. Ιδιαίτερα την Κυριακή μπορείτε να κάνετε μια συζήτηση, η οποία θα αποδώσει. Η συζήτηση αυτή μπορεί να έχει σχέση με ένα ταξίδι στο εξωτερικό, με συμφωνίες, με γραπτά, ενώ, αν είστε σπουδαστές, θα έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη, ιδιαίτερα οι γεννημένοι γύρω στην Πρωτομαγιά. Γενικότερα, τα θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό φαίνεται να ευνοούνται κατά τον καλύτερο τρόπο. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε, έστω και αν, γενικότερα, υπάρχουν κάποια εμπόδια.

Δίδυμοι
Για σας τους Διδύμους η Παρασκευή προσφέρεται για να δείτε φίλους, αν και θα είστε λίγο υπερβολικοί στην συμπεριφορά σας. Το Σαββατοκύριακο ίσως πρέπει να μείνετε σπίτι και να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Η Κυριακή, ωστόσο, είναι μια καλή μέρα, για να κάνετε μια σημαντική συνάντηση, όπως επίσης και για να έχετε επαφές και συζητήσεις πάνω σε θέματα δουλειάς. Μην επιτρέπετε στους φίλους σας να παρεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή, καθώς ενδέχεται να σας δημιουργήσουν ουσιαστικά προβλήματα.

Καρκίνος
Οι καταστάσεις εξακολουθούν να είναι πιεστικές για σας τους Καρκίνους του δεύτερου δεκαημέρου. Αντίθετα, εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, μπορείτε να βρείτε σημαντικές λύσεις. Την Παρασκευή μην ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας θέματα, ενώ το Σαββατοκύριακο μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, πρόσωπα τα οποία είναι πολύ σημαντικά για σας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Λέων
Την Παρασκευή η θέση της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο δεν είναι μια ιδανική θέση για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Ενδεχομένως να μπορείτε να προγραμματίσετε κάποια σχέδια που είναι ουσιαστικά για σας, όμως, οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την οικογένειά σας ή με την ακίνητη περιουσία σας ενδεχομένως να σας φορτίζει. Γενικότερα, ένα ταξίδι, οι συζητήσεις, οι επαφές και οι συμφωνίες σας, ένα θέμα της εργασίας σας δεν φαίνεται, προς το παρόν, να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα για σας.

Παρθένος
Παρθένοι μου, αποφύγετε την Παρασκευή να κάνετε μυστικές επαφές ή μυστικές συμφωνίες γενικότερα. Το Σάββατο και την Κυριακή, με την Σελήνη να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, μπορείτε να προωθήσετε κάποια σχέδιά σας που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, αν και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Οι συζητήσεις που θα γίνουν την Κυριακή μπορούν γενικότερα να αποδώσουν. Στην πορεία αυτού του μήνα θα σας απασχολήσουν οικογενειακά σας θέματα.

Ζυγός
Την Παρασκευή εσείς οι Ζυγοί μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, αν και μπορεί να βγείτε εκτός προγράμματος (κυρίως όσον αφορά τα οικονομικά σας), κάτι που δεν θα σας αρέσει και πολύ. Το Σάββατο και την Κυριακή εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα πρέπει να προσέχετε. Είτε κάνετε κάποια λάθη, είτε αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα με την οικογένειά σας. Η Κυριακή προσφέρεται για να μείνετε μόνοι με τους αγαπημένους σας και να ρυθμίσετε σημαντικές σας υποθέσεις.

Σκορπιός
Εσείς οι Σκορπιοί, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, δεν θα πρέπει την Παρασκευή να κάνετε υπερβολές και λάθη, τα οποία μπορεί να σας εμπλέξουν σε νομικά και διαδικαστικά θέματα. Το Σάββατο και η Κυριακή είναι ωραίες μέρες, για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ειδικά η Κυριακή είναι μια πολύ καλή ημέρα, για να συζητήσετε ένα πολύ σημαντικό θέμα, ενώ από την συζήτηση αυτή θα αποκομίσετε και πολύ σημαντικές πληροφορίες. Ένα σημαντικό οικογενειακό σας θέμα έρχεται στο προσκήνιο για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Προσέχετε τις συζητήσεις σας και τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, αν δεν θέλετε να πληγώσετε τους γύρω σας.

Τοξότης
Τοξότες μου, αυτό είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο που η Αφροδίτη βρίσκεται στον Σκορπιό, μετά περνά στο δικό σας ζώδιο, όπου και θα παραμείνει για πολύ καιρό, ευνοώντας τις σχέσεις σας. Την Παρασκευή ίσως υπάρξουν κάποιες εμπλοκές σε ένα ταξίδι που σχεδιάζετε να κάνετε ή σε κάποιο νέο σας εγχείρημα, που έχει σχέση με σπουδές ή με νομικές υποθέσεις. Το Σάββατο και η Κυριακή είναι καλύτερες ημέρες, ειδικά αν είστε κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τις επιδιώξεις σας. Ακόμη, το Σαββατοκύριακο, ειδικά την Κυριακή, μια μυστική επαφή ή μια μυστική σχέση ευνοείται.

Αιγόκερως
Για σας τους Αιγόκερους η Παρασκευή δεν ενδείκνυται για να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Αντίθετα, το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για να προγραμματίσετε ταξίδια, αλλά και μελλοντικές, σημαντικές υποθέσεις σας. Την Κυριακή μπορείτε να συζητήσετε με νεαρά πρόσωπα για ένα πολύ σημαντικό θέμα. Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας (στις αρχές Ιανουαρίου συγκεκριμένα) έχετε ακόμη βαριά διάθεση, ενώ κάποια οικογενειακά σας θέματα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών είστε σε μια αρκετά καλή περίοδο. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από αυτήν.

Υδροχόος
Η Παρασκευή δεν είναι μια καλή μέρα για σας τους Υδροχόους που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Θα υπάρξουν διαφωνίες με τον σύντροφό σας, ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο. Όμως, το Σαββατοκύριακο μπορείτε να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας. Από δω και πέρα θα έχετε την στήριξη και την βοήθεια σημαντικών ανθρώπων.

Ιχθείς
Ιχθύες μου, την Παρασκευή ένα θέμα εργασίας δεν φαίνεται να παίρνει την πορεία που εσείς επιθυμείτε. Αντίθετα, το Σαββατοκύριακο η Σελήνη, απέναντι από το ζώδιό σας, δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα στις συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Για σας που έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο, η Κυριακή είναι μια μοναδική μέρα για να στηρίξετε με επιχειρήματα τα σχέδιά σας. Οι Ιχθύες των τελευταίων ημερών θα δείτε τα σχέδιά σας να σταθεροποιούνται.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ