O Τζόνι Ντεπ παραπατάει και τραυλίζει στη σκηνή [βίντεο] - iefimerida.gr

O Τζόνι Ντεπ παραπατάει και τραυλίζει στη σκηνή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία εμφάνιση που προκάλεσε πλήθος συζητήσεων έκανε ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ κατά την 18η τελετή απονομής των Hollywood Film Awards.

Ο Τζόνι Ντεπ ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου να δώσει το βραβείο ντοκιμαντέρ για την ταινία του «Supermensce: Τhe Legend of Shep Gordon» -αναφέρεται στον Σεπ Γκόρντον - ατζέντη, παραγωγό και προσωπικό φίλο του ηθοποιού- αλλά μάλλον δεν ήταν.... η μέρα του.

Ο ίδιος παραπατώντας πάνω στη σκηνή και τραυλίζοντας είπε: «Αυτό είναι το πιο περίεργο μικρόφωνο που έχω δει στη ζωή μου. Δεν είμαι πολύ καλός σε αυτά. Όχι, όχι. Κοιτάξτε θα προσπαθήσω να διαβάσω αυτό το πράγμα». Στη συνέχεια το κανάλι CBS που μετέδιδε το γεγονός; έβαζε «μπιπ» σε κάτι «γαλλικά» που ξεστόμισε ο ηθοποιός.

Μετά ο Ντεπ προσπάθησε να συγκεντρωθεί στο μόνιτορ που είχε απέναντί του, προκειμένου να διαβάσει τα λόγια του, αλλά τελικά το μικρό κείμενο το διάβαζε σχεδόν συλλαβιστά και τραυλίζοντας.

Τελικά, το CBS τον «κόψει» στον αέρα προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα.

Ηδη όλοι λένε ότι ήταν τύφλα στο μεθύσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζόνι Ντεπ μεθυσμένος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ