«Hμασταν τυχεροί που ο κεραυνός δεν σκότωσε όλα τα παιδιά» λέει ο πρόεδρος της ομάδας του νεκρού ποδοσφαιριστή - iefimerida.gr

«Hμασταν τυχεροί που ο κεραυνός δεν σκότωσε όλα τα παιδιά» λέει ο πρόεδρος της ομάδας του νεκρού ποδοσφαιριστή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στο γήπεδο της Κηρίνθου στο Μαντούδι Ευβοίας, όταν κεραυνός σκότωσε τον Γιάννη Συκιώτη.

Για τύχη που δεν σκοτώθηκαν και άλλοι ποδοσφαιριστές από τον φονικό κεραυνό έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΑΕ Κηρίνθου στο eviazoom «Τέτοια τραγωδία δεν έχω ζήσει στην ζωή μου, πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο πράγμα. Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα. Ήμασταν τυχεροί. Πήγαν τα παιδιά στις 17:3ο το απόγευμα, ξεκίνησαν την προπόνηση και στις 17:50 - 17:55 έφερε το μπουρίνι. Μόλις άρχισαν οι πρώτες ψιχάλες, ήταν ο γιος μου εκεί και τους είπε άντε πάμε να φύγουμε γιατί θα πέσει και κανένας κεραυνός και χαριτολογώντας ο συγχωρεμένος είπε θα πάει στον Στέργιο που έχει και αλεξικέραυνο και μετά έγινε η τραγωδία. Ήμασταν τυχεροί που δεν ήταν όλα μαζί τα παιδιά να τα σκοτώσει όλα. Περιμένουμε τουλάχιστον να πάρουμε καλά αποτελέσματα από το νοσοκομείο Χαλκίδα και να μείνουμε με αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ