Πως η Gwyneth Paltrow έγινε ήρωας την 11η Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Πως η Gwyneth Paltrow έγινε ήρωας την 11η Σεπτεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγες μέρες αποκαλύφθηκε πως η διάσημη σταρ του Hollywood Gwyneth Paltrow κατάφερε να σώσει από βέβαιο θάνατο μια γυναίκα, την ημέρα της τρομοκρατικής επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους την 11η Σεπτεμβρίου 2001. Την απίστευτη ιστορία την αφηγήθηκε πρόσφατα η ίδια η Gwyneth στο φεστιβάλ Βενετίας.

Το πρωί της 11 Σεπτεμβρίου του 2001 η Gwyneth είχε πάει από το πρωί να κάνει yoga στην καρδιά του Μανχάταν. Την ώρα όμως που έφευγε από το μάθημα της yoga με το υπερπολυτελές Mercedes SUV της για να επιστρέψει στο σπίτι της, κόντεψε να πατήσει μια γυναίκα που διέσχιζε πεζή ένα κεντρικό δρόμο της πόλης, χωρίς να χρησιμοποιεί τη διάβαση των πεζών. Η πεζή γυναίκα λέγονταν Lara Lundstrom Clarke και η Gwyneth πραγματικά κόντεψε να την πατήσει με το αυτοκίνητό της αλλά πρόλαβε να φρενάρει εγκαίρως και να αποφύγει οριακά το δυστύχημα. Τόσο η ίδια η Gwyneth όσο και η απρόσεκτη Lara πάγωσαν και έμειναν ακίνητες στη μέση του δρόμου για αρκετά λεπτά μετά το συμβάν.

Η Lara πέρα από το γεγονός ότι ακινητοποιήθηκε γιατί τρόμαξε πως θα την σκοτώσει το SUV αμέσως μετά σάστισε όταν είδε ότι κόντεψε να την πατήσει μια σταρ του Hollywood και μάλιστα η Gwyneth Paltrow!

Η Lara μετά από αυτό το αμήχανο τέταρτο έφυγε τρέχοντας χωρίς να πει δεύτερη κουβέντα στην Gwyneth.

Όμως 10 χρόνια μετά η Gwyneth έλαβε μια επιστολή από την Lara που της θύμισε το συμβάν και στην οποία την ευχαριστούσε γιατί της έσωσε τη ζωή, αφού όπως αποκάλυψε η Lara εκείνη την μαύρη μέρα εξαιτίας του αμήχανου συμβάντος με την Gwyneth έχασε για λίγα δευτερόλεπτα το τρένο με αποτέλεσμα να φτάσει με καθυστέρηση στη δουλειά της η οποία ήταν στον 77ο όροφο του ανατολικού κτιρίου στους Δίδυμους Πύργους. Μάλιστα όταν η Lara έφτασε επιτέλους εκεί ήδη είχε καταρρεύσει ο πρώτος πύργος.

Η Gwyneth δήλωσε « Είναι μια εξωπραγματική ιστορία και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι τους εκατοντάδες ανθρώπους που βίωσαν αντίστοιχες στιγμές εκείνη την ημέρα. Εγώ είμαι ταπεινά χαρούμενη που ήμουν μέρος της ιστορίας αυτής της γυναίκας»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ