Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός: Το πιο δύσκολο παιχνίδι των «πρασίνων» στην Ευρωλίγκα - iefimerida.gr

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός: Το πιο δύσκολο παιχνίδι των «πρασίνων» στην Ευρωλίγκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης θα γιορτάσει ο Παναθηναϊκός το 300ό παιχνίδι του στην Ευρωλίγκα, αφού η ομάδα του Ντούσαν Ιβάνοβιτς δοκιμάζεται στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Μετά τις εντυπωσιακές νίκες απέναντι σε Φενερμπαχτσέ και Αρμάνι Μιλάνο, ο Παναθηναϊκός καλείται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής να κοντράρει την πανίσχυρη στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» έχει σημαντικά προβλήματα, αφού οι Νέλσον και Ράιτ δεν ακολούθησαν την αποστολή, ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Μαυροκεφαλίδης, εξαιτίας ενός σπασμού στη μέση.

Από την πλευρά τους οι Ισπανοί, οι οποίοι μετρούν τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη διοργάνωση μέχρι σήμερα, δεν έχουν κάποιο σημαντικό πρόβλημα να λύσουν και θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στο εξαιρετικό σερί τους. Άλλωστε, μετρούν μόλις δύο ήττες φέτος, μία από τη Ρεάλ στο ισπανικό Σούπερ Καπ και μία στο πρωτάθλημα από την Μπανταλόνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Μπαρτσελόνα Ευρωλίγκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ