Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας του Μίκαελ Σουμάχερ - iefimerida.gr

Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας του Μίκαελ Σουμάχερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στις Άλπεις όταν έκανε σκι στις Γαλλικές Άλπεις, ανανεώθηκε για πρώτη φορά η επίσημη ιστοσελίδα του Μίκαελ Σουμάχερ.

Υπάρχει ένα μήνυμα της οικογένειας του στην οποία ευχαριστούν τους φίλους του Σουμάχερ για τις ευχές που ακόμη και τώρα συνεχίσουν να λαμβάνουν.

«Οι ευχές σας μας δίνουν κουράγιο. Eξακολουθούν να έρχονται καθημερινά ευχές ανάρρωσης για τον Μίκαελ και η έκταση της συμπαράστασης εξακολουθεί να μας αφήνει άφωνους», ανέφερε και συνέχισε «Το μόνο που μπορούμε να επαναλάβουμε, είναι ένα ευχαριστώ, που δίνετε μάχη μαζί με αυτόν και με εμάς. Παραμένουμε αισιόδοξοι και ελπίζουμε τα καλύτερα για τον Μίκαελ. Η δύναμή σας μας βοηθά, να συνεχίσουμε να τον υποστηρίζουμε στον αγώνα του», καταλήγει το μήνυμα το οποίο συνυπογράφουν η σύζυγος του Σουμάχερ, και τα δύο του παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ