Εκτός ρύθμισης 100 δόσεων όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές μετά την 1η Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Εκτός ρύθμισης 100 δόσεων όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές μετά την 1η Οκτωβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατατέθηκε η τροπολογία για τις οφειλές προς την εφορία (ΕΝΦΙΑ και φόρος εισοδήματος) που καθίστανται ληξιπρόθεσμες από 1.10.14 και εξαιρούνται από την ευνοϊκή ρύθμιση των 100 δόσεων.

Την τροπολογία κατέθεσε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για θέματα ποινικής μεταχείρισης κ.λπ. μεταξύ των χωρών της ΕΕ. Η τροπολογία αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα, Πέμπτη.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα, από τις διευκολύνσεις του άρθρου 51 του ν. 4305/2014 που ψηφίστηκε πριν από λίγες ημέρες για τις 100 δόσεις και την τμηματική καταβολή των βεβαιωμένων οφειλών προς τη φορολογική διοίκηση μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2014, εξαιρούνται εκείνες που δεν ήταν ληξιπρόθεσμες μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία και οι οποίες θα καθίστανται ληξιπρόθεσμες μέχρι την υποβολή της αίτησης του οφειλέτη (υπενθυμίζεται ότι η δυνατότητα υποβολής είναι μέχρι τις 31.3.2015).

Εκτός ρύθμισης 100 δόσεων όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές μετά την 1η Οκτωβρίου | iefimerida.gr 0

Αντιδράσεις υπάρχουν από βουλευτές όχι μόνο της αντιπολίτευσης αλλά και της συμπολίτευσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ