Σε κλοιό σκουπιδιών η Αθήνα από την Κυριακή - iefimerida.gr

Σε κλοιό σκουπιδιών η Αθήνα από την Κυριακή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βουνό τα σκουπίδια τις επόμενες ημέρες η Αθήνα εάν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου της πόλης προχωρήσουν τελικά σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από την ερχόμενη Κυριακή όπως έχουν εξαγγείλει.

Το σωματείο των εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων ζητά να δοθεί λύση στο πρόβλημα των συμβασιούχων στην καθαριότητα. Διακόσοι συμβασιούχοι έφυγαν από τον τομέα καθαριότητας του Δήμου το τελευταίο διάστημα -έληξε η σύμβαση-, ενώ αναμένεται ότι θα αυξηθεί κατακόρυφα τις επόμενες ημέρες ο αριθμός των εργαζομένων που θα οδηγηθούν στην έξοδο.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης υποστήριξε πως ο ίδιος ούτε προκάλεσε το πρόβλημα ούτε είναι σε θέση από μόνος του να το λύσει. Συμπλήρωσε μάλιστα πως πρέπει να δοθεί λύση από τη Βουλή και καλεί βουλευτές της αντιπολίτευσης να καταθέσουν τροπολογία- ειδική νομοθετική ρύθμιση σχετικά με τριετή παραμονή των συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στο Δήμο Αθηναίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ