Τα ζώδια της Πέμπτης 13 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 13 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Οι Κριοί του Μαρτίου είστε σε μια αρκετά καλή φάση σήμερα, με αυτή τη γλυκιά Σελήνη να σας φέρνει κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εσείς όμως που έχετε γεννηθεί στις αρχές Απριλίου (γύρω στις 3-5) προσέχετε πολύ τον επαγγελματικό σας τομέα και τις εντάσεις που ενδεχομένως θα έχετε να αντιμετωπίσετε σε αυτόν τον τομέα. Προσέξτε! Αν τραβήξετε τον σκοινί, μπορεί και να σπάσει. Αντίθετα, εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορείτε να προωθήσετε θέματα που σας απασχολούν. Σήμερα, ένα οικονομικό σας θέμα δεν φαίνεται να προχωρά όπως εσείς θέλετε.

Ταύρος
Σήμερα δεν είναι μια καλή ημέρα για εσάς τους Ταύρους, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας παρουσιάζουν μια εμπλοκή. Ειδικά οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί γύρω στις 16 Μαΐου προσέχετε πολύ τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ακόμη και ένα επαγγελματικό άνοιγμα, που κάνετε τώρα, δεν δείχνει να έχει μια καλή προοπτική. Αν και σας ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, για σπουδές, για νομικές υποθέσεις, δεν φαίνεται τελικά να παίρνουν την τροπή που θέλετε τα θέματα αυτά.

Δίδυμοι
Ενώ στον χώρο της εργασίας σας θα έχετε μια αποδοτική έμπνευση εσείς οι Δίδυμοι σήμερα, στον χώρο της υγείας σας, ίσως και της εργασίας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς μπορεί να υπάρξει ένα θέμα πολύ πιεστικό. Αυτόν τον καιρό σάς πιέζουν θέματα οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά. Μην αναμίξετε τους φίλους σας με τα οικονομικά σας. Σήμερα, γενικότερα, μπορεί να έχετε την βοήθεια ανθρώπων του περιβάλλοντός σας.

Καρκίνος
Για σας τους Καρκίνους των πρώτων ημερών αυτή είναι μια ευχάριστη περίοδος, στην διάρκεια της οποίας θα συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές σας γενικότερα ευνοούνται. Αν όμως έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιουλίου, προσέχετε, γιατί ο Άρης απέναντί σας δημιουργεί ένταση στις σχέσεις σας και ίσως προκληθεί μια ρήξη σε αυτές. Οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών παίρνετε σοβαρές αποφάσεις για την συναισθηματική σας ζωή. Οι αποφάσεις μάλιστα αυτές θα ορίσουν γενικότερα το μέλλον σας. Ένα οικονομικό σας θέμα εξελίσσεται αρκετά καλά.

Λέων
Εσείς οι Λέοντες, με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας, μπορείτε να προωθήσετε απλά, καθημερινά σας θέματα. Όμως, προσέχετε την εργασία σας ή την υγεία σας, καθώς σε αυτούς τους τομείς μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα. Ένα ταξίδι ίσως παρουσιάσει κάποιες δυσκολίες. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 18 Αυγούστου ίσως πικραθείτε από κάποια είδηση που αφορά την οικογένειά σας ή την ακίνητη περιουσία σας. Προσέχετε, λοιπόν, και κυρίως, αποφύγετε να ανοίξετε εσείς νέες υποθέσεις σε σχέση με την οικογένειά σας, οι οποίες μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Παρθένος
Παρθένοι μου, προσέχετε πολύ τις σχέσεις σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, ειδικά αν εμπλέκονται και κάποια οικονομικά σας θέματα. Τα θέματα της υγείας σας απαιτούν επίσης προσοχή. Μην πιέζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε τις συναντήσεις που ίσως να είναι πιεστικές για σας. Προσπαθήστε, λοιπόν, να δημιουργήσετε νέα δεδομένα στη ζωή σας, τα οποία θα σας επιτρέψουν να ξεπεράσετε τις εντάσεις που ενδεχομένως αντιμετωπίζετε.

Ζυγός
Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για σας τους Ζυγούς, με σας που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο να βλέπετε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο θα πρέπει να προσέχετε πολύ τα θέματα τις καθημερινής σας ζωής, αλλά και τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Οκτωβρίου ενδέχεται να δημιουργηθούν απρόβλεπτα, σημαντικά γεγονότα, τόσο σε οικογενειακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένα οικονομικό σας θέμα σας φορτίζει.

Σκορπιός
Για σας τους Σκορπιούς η σημερινή ημέρα δεν είναι τόσο αποτελεσματική ή εποικοδομητική, ειδικά αν μετακινείστε, αν ταξιδεύετε, ή αν κάνετε μια σοβαρή δουλειά. Πολύ δε περισσότερο, εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, συγκεκριμένα γύρω στις 17 Νοεμβρίου, θα πρέπει να προσέχετε πολύ! Ίσως υπάρξει ένα απρόβλεπτο, αρκετά σημαντικό γεγονός στις σχέσεις σας, το οποίο θα σας φορτίσει.

Τοξότης
Τοξότες μου, η Σελήνη βρίσκεται σε ένα φιλικό προς εσάς ζώδιο, ενώ από την ίδια θέση ο Δίας ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Όμως, για ένα οικονομικό σας θέμα μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, πρόσωπα ιδιαίτερα αγαπημένα σας. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται.f

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου πιστεύω ότι βρίσκεστε σε μια πολύ καλή περίοδο, τόσο συναισθηματικά, όσο και επαγγελματικά. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 1-3 Ιανουαρίου θα πρέπει να προσέχετε πολύ τις οικογενειακές σας υποθέσεις, οι οποίες είναι αρκετά σημαντικές. Οι Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να πάρετε δύσκολες, αλλά εποικοδομητικές αποφάσεις.

Υδροχόος
Σήμερα εσείς οι Υδροχόοι θα έχετε ενοχλήσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Προσέχετε τα θέματα που έχουν σχέση με συγγενείς ή φίλους. Οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών θα πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα.

Ιχθείς
Εσάς τους Ιχθύς αυτόν τον καιρό σας απασχολεί ένα οικονομικό σας θέμα. Ίσως οι φίλοι να μην σας παρέχουν την βοήθεια που εσείς θέλετε. Ωστόσο, θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, με μετακινήσεις, ακόμη και με συζητήσεις.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ