Βερύκιος εναντίον Ακρίτα: Μιλάνε οι χορτάτες και προκαλούν - iefimerida.gr

Βερύκιος εναντίον Ακρίτα: Μιλάνε οι χορτάτες και προκαλούν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άναψαν τα αίματα το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Happy Day. Αφορμή στάθηκε το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για τις ακριβές τσάντες της Φωτεινής Πιπιλή, κάτι που σχολίασε ο Δήμος Βερύκιος σε πολύ έντονο ύφος.


Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στη σύνταξη που έπαιρνε η σεναριογράφος μετά το θάνατο του πατέρα της, Λουκή Ακρίτα.

«Μιλάνε οι χορτάτες και προκαλούν. Δεν μπορεί η Έλενα Ακρίτα να απαντάει και να κάνει πλάκα για το σχόλιο της Φωτεινής Πιπιλή, όταν λίγες μέρες πριν έχει βουίξει το διαδίκτυο, όταν συζητήθηκε στη Βουλή το θέμα που έχει άμεση σχέση με τον προκλητικό νόμο που έγινε το 1965 επί Γεωργίου Παπανδρέου για να παίρνει σύνταξη η μητέρα της και η ίδια», είπε ο Δήμος Βερύκιος και ανέβασε πιο πολύ τους τόνους:

Ούτε η Χούντα δεν της έκοψε τη σύνταξη, την έκοψε η Τρόικα

«Επί 45 χρόνια, από το 1965 μέχρι το 2010 έπαιρνε τη σύνταξη του πατέρα της Λουκή Ακρίτα. Ο "Γέρος της Δημοκρατίας", όταν πέθανε ο πατέρας της Έλενας Ακρίτα, έφτιαξε νόμο προσωπικό, προσωπική σύνταξη.

Προβλεπόταν ότι θα συνεχίσει να την παίρνει όσες φορές και αν παντρευτεί στη ζωή της, πράγμα που δεν ισχύει για τις υπόλοιπες ορφανές. Ούτε η Χούντα δεν της έκοψε τη σύνταξη, την έκοψε η Τρόικα».

Τι είπε η Ακρίτα για τις ψεύτικες τσάντες της Πιπιλή

Η Έλενα Ακρίτα "έσφαξε με το γάντι" τόσο την Φωτεινή Πιπιλή όσο και τον Λάκη Γαβαλά.
«Να βάλω ένα κουίζ στη συνάδελφο, τη Φωτεινή Πιπιλή, η οποία είπε ότι οι τσάντες της όλες είναι original και ότι βλέπει από χιλιόμετρα μακριά ποια βουλευτίνα έχει μαϊμού τσάντα», είπε η Έλενα Ακρίτα και συνέχισε:

«Θέλω, λοιπόν, η κάμερα να δείξει τη δική μου την τσάντα και να μας πει η Φωτεινή Πιπιλή, αυτή η τσάντα είναι original ή είναι μαϊμού; Κι εγώ θα πω την αλήθεια, έτσι για να μιλήσουμε για μόδα Φωτεινή σε τέτοιες εποχές που πέφτουν οι άνθρωποι από τα παράθυρα».

Όσο για την κόντρα που δημιουργήθηκε με τον Λάκη Γαβαλά από κείμενο της δημοσιογράφου, η Ελένα Ακρίτα διευκρίνησε:

«Όταν είχε έρθει η Αμάλ Αλαμουντίν είχα γράψει ένα κείμενο που την καυτηρίασα και έγραφα κάπου ότι όλοι οι παρουσιαστές ειδήσεων έβγαιναν και έκαναν ανάλυση "αχ τι ωραίο αυτό που φοράει"... Και λέω ο κάθε παρουσιαστής ειδήσεων ως wannabe Λάκης Γαβαλάς κάνει κριτική. Αυτό ήταν φιλοφρόνημα που έκανα στον Λάκη Γαβαλά και κοπλιμέντο. Δεν το κατάλαβε; Εκτός αν είναι παρουσιαστής ειδήσεων».

Τι είχε δηλώσει η Πιπιλή για τις ψεύτικες τσάντες που γέμισαν τη Βουλή

Η Φωτεινή Πιπιλή μίλησε στον Βήμα FM και αποκάλυψε πως έχεις παρατηρήσει πολλές τσάντες "μαϊμού" μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Πράγμα που την απογοητεύει.

"Είναι αληθινή και δερμάτινη η δική μου τσάντα. Άλλες φοράνε μαϊμούδες… Πολλές βουλευτίνες κυκλοφορούν με μαϊμούδες, πάρα πολλές! Το τι μαϊμού κυκλοφορεί στη Βουλή", είπε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας καταθέτοντας την πρότασή της για το "φαινόμενο" των απομιμήσεων.

"Κοίτα να δεις τώρα κατινιά: αφού δεν μπορείς να την πάρεις τη ρημάδα την αυθεντική – που την πήραμε εμείς όταν μπορούσαμε – πάρε μια τσάντα του ελληνικού εμπορίου, που κυκλοφορούν πολλές καλές. Γιατί φωνάζει, σκούζει ότι είναι μαϊμού! Γυαλιά δεν έχω προσέξει, αλλά για εμάς τις έμπειρες, η τσάντα φαίνεται".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ