Η Ιντερπόλ βρήκε μετά από τέσσερα χρόνια τον 8χρονο Παναγιώτη Ντάτσικα στο Βέλγιο - iefimerida.gr

Η Ιντερπόλ βρήκε μετά από τέσσερα χρόνια τον 8χρονο Παναγιώτη Ντάτσικα στο Βέλγιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από τέσσερα χρόνια αναζητήσεων η Ιντερπολ εντόπισε τον 8χρονο Παναγιώτη Ντάτσικα που τα ίχνη του είχαν χαθεί από την Πάτρα, στο Βέλγιο.

Το 2010 το παιδί είχε απαχθεί από την περιοχή της Πάτρας. Οι υποψίες τότε στράφηκαν στη μητέρα του αγοριού, η οποία δεν είχε την κηδεμονία. Ο μικρός από τότε ήταν στη λίστα των αγνοουμένων παιδιών της Ιντερπόλ και πριν περίπου μία εβδομάδα ανακοινώθηκε στον πατέρα ότι βρέθηκε ο Παναγιώτης. Ωστόσο οι Βελγικές Αρχές αρνούνται να παραδώσουν το παιδί στον πατέρα του υποστηρίζοντας ότι η δικαστική απόφαση που έχει στην κατοχή του για την κηδεμονία του παιδιού ισχύει μόνο στην Ελλάδα και πρέπει να γίνει νέο δικαστήριο στην Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

Ο πατέρας υποστήριζε ότι η πρώην σύζυγός του πήγε με το παιδί τους στο Βέλγιο και μετά βρέθηκε στην Αίγυπτο. Σύμφωνα με τα όσα αφηγείται, επικοινώνησαν κάποια στιγμή μαζί και του είπε ότι βρίσκεται στην Αίγυπτο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ