Η Ρόμα... χρυσοπληρώνει το στυλ κοουτσαρίσματος του Ρούντι Γκαρσία - iefimerida.gr

Η Ρόμα... χρυσοπληρώνει το στυλ κοουτσαρίσματος του Ρούντι Γκαρσία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο προπονητής της Ρόμα από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την ομάδα τον Αύγουστο του 2013, είχε αποφασίσει ότι ο βοηθός του θα παρακολουθεί τα παιχνίδια από την εξέδρα.

Έτσι, ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας επικοινωνεί με τον συνεργάτη του τηλεφωνιά και τον ενημερώνει για τις παρατηρήσεις του έχοντας πανοραμική άποψη του γηπέδου και των 22 ποδοσφαιριστών.

Αυτός ο τρόπος επικοινωνίας πάντως βέβαια απαγορεύεται από την ιταλική Λίγκα και για αυτό το λόγο από τον Αύγουστο του 2013 έως και σήμερα η Ρόμα πληρώνει συνεχώς πρόστιμα.

Συνολικά στους «τζιαολορόσσι» έχουν επιβληθεί 11 πρόστιμα γι' αυτό το λόγο συνολικού ύψους 122 χιλιάδων ευρώ. Ο Γκαρσία πάντως επιμένει και ισχυρίζεται ότι δεν κάνει κάτι παράνομο και τονίζει ότι απλώς εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες που του δίνει η τεχνολογία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ