Η Κιμ Καρντάσιαν μοστράρει τα ολόγυμνα οπίσθιά της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν μοστράρει τα ολόγυμνα οπίσθιά της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να έχει γίνει διάσημη ανά τον κόσμο για το sex tape της, τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις και άλλα παρόμοια, αλλά αδιαμφισβήτητα αυτό που προωθεί όσο τίποτα, ειδικά μετά την εγκυμοσύνη της, είναι τα παραφουσκωμένα οπίσθιά της.

Eτσι, αποφάσισε να τα εκθέσει σε όλο τους το μεγαλείο. Η γνωστή τηλεπερσόνα πόζαρε με τα οπίσθιά της γυμνά στον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Paper.

Η Κιμ Καρντάσιαν μοστράρει τα ολόγυμνα οπίσθιά της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αίσθηση προκάλεσε και η δεύτερη πόζα της τηλεπερσόνας: Ντυμένη αυτή τη φορά, με ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα, σκυμμένη προς τα μπροστά, στερεώνει ένα ποτήρι σαμπάνιας στα οπίσθιά της και το γεμίζει με το μπουκάλι που ανοίγει.

Η Κιμ Καρντάσιαν μοστράρει τα ολόγυμνα οπίσθιά της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η φωτογράφιση έγινε σε κάποια άγνωστη τοποθεσία στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο και δημοσιεύτηκε στο τεύχος του Νοεμβρίου, με το περιοδικό να δηλώνει ότι ήθελαν όσο τίποτα αυτή τη φωτογράφιση, καθώς τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν μπορούν να... σπάσουν το ίντερνετ.

Πάντως, τόσο η ίδια η τηλεπερσόνα όσο και ο σύζυγός της Κάνιε Γουέστ φάνηκαν να χαίρονται τη φωτογράφιση, με την πρώτη να τουιτάρει «και λένε πως δεν έχω ταλέντο... Προσπαθήστε να ισορροπήσετε ένα ποτήρι σαμπάνιας στα οπίσθιά σας LOL» και τον δεύτερο να κάνει retweet τις φωτογραφίες γράφοντας... «όλη μέρα».

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, βέβαια, που ο φωτογράφος Ζαν-Πολ Γκοντ, για τον οποίο πόζαρε η Κιμ Καρντάσιαν, έβγαλε τέτοια φωτογραφία. Το είχε ξανακάνει με το παρακάτω μοντέλο:

Η Κιμ Καρντάσιαν μοστράρει τα ολόγυμνα οπίσθιά της [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν τηλεπερσόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ