Τα ζώδια της Tετάρτης 12 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Tετάρτης 12 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός


Για σας τους Κριούς σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα, για να προωθήσετε ένα οικογενειακό σας θέμα, το οποίο ίσως έχει άμεση σχέση και με τα οικονομικά σας. Βεβαίως η ένταση δεν λείπει για σας τους Κριούς που έχετε γεννηθεί στις αρχές Απριλίου, όμως σήμερα μπορείτε να βρείτε τον τρόπο να λύσετε ένα σημαντικό οικονομικό θέμα. Σε αυτή την επιδίωξη σας, μάλιστα, μπορεί να σας βοηθήσουν οι φίλοι ή τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Θα έχετε μια σημαντική έμπνευση!

Ταύρος

Σήμερα και αύριο είναι δύσκολες μέρες για σας τους Ταύρους των τελευταίων ημερών, με τον Κρόνο να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Προσέχετε λοιπόν μήπως δημιουργούνται παρεξηγήσεις, τα κίνητρα των οποίων είναι σημαντικά αλλά και δύσκολο να λυθούν από την μια στιγμή στην άλλη, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 15-16 Μαΐου. Αντίθετα, εσείς που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο είστε σε μια πολύ καλή στιγμή. Θα έχετε μια ιδέα πολύ σημαντική, η οποία θα σας βοηθήσει σε μια σχέση ή μια συνεργασία σας. Είστε πολύ δυνατοί, δημιουργικοί, με τα νέα και σημαντικά σας ξεκινήματα να αποδίδουν γενικότερα το καλύτερο! Ένα σημαντικό συναισθηματικό σας θέμα μπορεί να επιλυθεί.

Δίδυμοι


Εσείς οι Δίδυμοι, όπως και αν είναι γενικότερα τα πράγματα, θα έχετε έμπνευση και οραματισμό με το τρίγωνο Ερμή –Ποσειδώνα! Γενικά είναι μια πολύ καλή μέρα για να ρυθμίσετε οικονομικά, ακόμη και εργασιακά σας θέματα. Ίσως έχετε μια σημαντική ιδέα, η οποία μπορεί να βοηθήσει την πορεία των εργασιακών σας σχέσεων. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, μπορείτε τώρα να το επιλύσετε. Ένα οικονομικό σας θέμα τακτοποιείται κατά τον καλύτερο τρόπο. Ίσως σας απασχολήσουν άμεσα κάποια σοβαρά οικονομικά και κληρονομικά θέματα. Δώστε την βοήθειά σας σε φίλους που έχουν την ανάγκη σας.

Καρκίνος


Οι Καρκίνοι των πρώτων ημερών (που έχετε δηλαδή γεννηθεί τον Ιούνιο) βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση! Μια συνάντηση, μια συζήτηση με κάποια αγαπημένα και σημαντικά για σας πρόσωπα σας προσφέρει χαρά. Αν ασχολείστε με πνευματικές εργασίες, η έμπνευση που έχετε σας προσφέρει ό,τι καλύτερο. Ίσως ακόμη και να προγραμματίσετε ένα ταξίδι. Εσείς βέβαια που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-5 Ιουλίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί ώστε να αποφύγετε εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αντίθετα, για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, τα πράγματα είναι πολύ καλά! Μια σχέση σταθεροποιείται, ενώ μπορεί να επιστρέψει μια παλιά κατάσταση, μια κατάσταση από το παρελθόν. Μια πολύ σημαντική εξέλιξη μπορεί να υπάρξει σε θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Ιδιαίτερα για σας τους Καρκίνους των τελευταίων ημερών, η επιθυμία σας για ένα παιδί, η επιθυμία σας να έχουν σημαντική πρόοδο τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί τώρα να πραγματοποιηθεί.

Λέων


Για σας τους Λέοντες είναι μια θαυμάσια μέρα σήμερα, για να ρυθμίσετε θέματα ακίνητης περιουσίας. Κάτι κάνετε με την ακίνητη περιουσία σας, κάτι το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί τώρα. Προσπαθήστε να αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις που έχουν σχέση με την οικογένεια, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας (γύρω στις 17-18 Αυγούστου). Προσέχετε, σήμερα και αύριο, ίσως οι συζητήσεις κάποιων θεμάτων να σας φέρουν σε αδιέξοδο. Βοηθήστε τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Ελάτε πιο κοντά σε ανθρώπους, οι οποίοι θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν αυτό το διάστημα. Προστατέψτε την υγεία σας.

Παρθένος


Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου ευνοούνται οι συζητήσεις, οι συναντήσεις, οι μετακινήσεις και οι επαφές. Μια συζήτηση που θα κάνετε σήμερα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να αποδώσει. Με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες διενέξεις. Μελετήστε πολύ προσεκτικά κάποια επιχειρηματικά ή δημιουργικά σας σχέδια. Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα καλά για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Δυνατοί φίλοι σάς στηρίζουν. Μια μετακίνησή σας μπορεί να αποδώσει αυτά που περιμένετε.

Ζυγός


Για εσάς τους Ζυγούς σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα, για να ρυθμίσετε ένα θέμα εργασίας, το οποίο μπορεί να αποδώσει και σε οικονομικό επίπεδο. Οι Ζυγοί που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας μπορεί να έχετε είτε μια κοινωνική εκδήλωση στην οποία θα λάμψετε, είτε ένα επαγγελματικό σας θέμα θα προωθηθεί, το οποίο μάλιστα θα έχει και οικονομικές επιπτώσεις. Μόνο εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Οκτωβρίου θα πρέπει να προσέχετε, καθώς ο Άρης δημιουργεί μεγάλη ένταση και ανατροπές. Προφυλάξτε την υγεία σας.

Σκορπιός


Οι Σκορπιοί του Οκτωβρίου βρίσκεστε σε μια πολύ καλή και σημαντική περίοδο, όσον αφορά θέματα που έχουν σχέση με ένα παιδί, μια σχέση ή μια συνεργασία σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, είτε θετικές είτε αρνητικές. Είτε θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά και σταθεροποιείτε μια σχέση, είτε, για τους Σκορπιούς των τελευταίων ημερών, αυτή η σχέση αποσταθεροποιείται. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε.

Τοξότης


Τοξότες μου, σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να ρυθμίσετε ένα οικογενειακό σας θέμα, και μάλιστα με μυστικό τρόπο! Ενδεχομένως να έχετε μια μυστική συζήτηση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, η οποία συζήτηση θα δώσει λύση σε ένα σημαντικό οικογενειακό σας θέμα. Προωθήστε οικονομικές υποθέσεις που έχουν σχέση με άλλους (Εφορία, δάνεια, ασφάλειες). Τα τρέχοντα οικονομικά σας ενδεχομένως να σας ταλανίζουν αυτό το διάστημα.

Αιγόκερως


Για σας τους Αιγόκερους του Δεκεμβρίου, όπως και για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, είναι μια πολύ καλή ημέρα η σημερινή! Μπορείτε τώρα να συζητήσετε με φίλους, οι οποίοι μάλιστα θα σας προσφέρουν την βοήθειά τους, για ένα όνειρο, ένα σχέδιο που είχατε από καιρό, το οποίο θα προωθήσει και θέματα της εργασίας σας. Πρόσωπα εξουσίας ενδεχομένως να στηρίζουν και να προωθούν τα σχέδιά σας. Εσείς όμως που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Ιανουαρίου θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις μέρες τις αλλαγές που ενδεχομένως να παρουσιαστούν, ιδιαίτερα στις σχέσεις σας ή σε οικογενειακό επίπεδο. Αποφύγετε τις εντάσεις και προφυλαχτείτε από ατυχήματα.

Υδροχόος


Υδροχόοι μου, ενδεχομένως να πάρετε κάποια σημαντικά χρήματα, τα οποία προέρχονται από τον επαγγελματικό σας χώρο. Στον χώρο της εργασίας σας ίσως έχετε σημαντική πρόοδο, παρά το γεγονός ότι θα πρέπει να προσέχετε γενικά τις κινήσεις σας. Μην κοινολογείτε τα σχέδιά σας. Υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο κινείται πυρετωδώς και ίσως προέρχεται από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Ιχθείς


Για σας τους Ιχθύς του Φεβρουαρίου είναι ιδανική η σημερινή ημέρα, με τις συζητήσεις και τις επαφές σας να ευνοούνται. Προσέχετε όμως τα οικονομικά σας. Εάν έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας μπορείτε να επιλύσετε μόνοι τα θέματά σας. Για σας του τρίτου δεκαημέρου (αν έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Μαρτίου δηλαδή), πολλά σχέδιά σας σταθεροποιούνται. Οι συναισθηματικές σας επαφές, οι επαφές σας με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, αλλά ακόμη και ένα εργασιακό σας θέμα μπορεί να έχουν πολύ ευνοϊκές προοπτικές τώρα!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ