Ο Στύλιος διαψεύδει ότι καταψήφισε ασυλία χρυσαυγιτών - iefimerida.gr

Ο Στύλιος διαψεύδει ότι καταψήφισε ασυλία χρυσαυγιτών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα... βάσανα για τον αποπεμφθέντα τέως υφυπουργό Παιδείας Γιώργο Στύλιο. Ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης τον κατηγόρησε ότι είχε συνταχθεί με τους χρυσαυγίτες βουλευτές σε ψηφοφορία άρσης ασυλίας κάτι που ο ίδιος διέψευσε.

«Είναι απολύτως ψέμα ότι έχω καταψηφίσει οποιαδήποτε πρόταση για άρση ασυλίας βουλευτών της χρυσής Αυγής» ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο τέως υφυπουργός και υποστήριξε ότι «το ψέμα και υποκρισία δεν μπορεί να κερδίζει πλέον . Ούτε ο λαϊκισμός». Επανέλαβε ότι «είναι μεγάλη υποκρισία και λαϊκισμός η παρερμηνεία όσων είπα σε μια άτυχη στιγμή για την οποία υπέβαλα την παραίτησή μου».

Κατέληξε δε, εκφράζοντας την ελπίδα «να παραιτηθεί κάποτε και ο ΣυΡιζΑ από τις πρακτικές του χθες και από τα παιχνίδια με τις δημοκρατικές αξίες».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ