Μυστικό τετ α τετ Σαμαρά με το αφεντικό της Socar στο Μαξίμου - iefimerida.gr

Μυστικό τετ α τετ Σαμαρά με το αφεντικό της Socar στο Μαξίμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απρόσμενη εξέλιξη του «βέτο» της Κομισιόν στην πώληση του ΔΕΣΦΑ στην Socar, συζήτησαν χθες ο Πρωθυπουργός με τον πρόεδρο της εταιρείας φυσικού αερίου του Αζερμπαϊτζάν, Ρόιβναγκ Αμπντουλάγιεφ ο οποίος επισκέφθηκε την Αθήνα.

Η είδηση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της εταιρείας και σύμφωνα με την ανακοίνωση στη συνάντηση οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις αναφορικά με την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του 66% των μετοχών του ΔΕΣΦΑ στη SOCAR, αλλά και θέματα που σχετίζονται με την υλοποίηση του project του αγωγού TAP. Aίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η συνάντηση απεκρύβη από τα ελληνικά ΜΜΕ.

Σημειώνεται ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε πρόσφατα την απόφασή της να προχωρήσει σε νέα εις βάθος έρευνα αναφορικά με τις πιθανές επιπτώσεις της αποκρατικοποίησης όσον αφορά τον ανταγωνισμό στην αγορά φυσικού αερίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ