Γιάννης Ανδριανός: «Η ΕΠΟ χρωστάει 800.000 ευρώ!» - iefimerida.gr

Γιάννης Ανδριανός: «Η ΕΠΟ χρωστάει 800.000 ευρώ!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έγγραφη ενημέρωση ζητά, με επιστολή του προς την ΕΠΟ, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, για το γεγονός ότι δεν υπήρξε εξόφληση στα ταμεία ασφάλισης αστυνομικών υπαλλήλων, χρέη που υπερβαίνουν τις 800.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να έχει μπλοκαριστεί η κρατική επιχορήγηση προς τα σωματεία.

«Πληροφορήθηκα ότι λόγω οφειλών της ΕΠΟ σε ταμεία ασφάλισης αστυνομικών, οι οποίες υπερβαίνουν τις 800.000 ευρώ, και της συνεπακόλουθης αδυναμίας της Ομοσπονδίας να λάβει φορολογική ενημερότητα, παρουσιάστηκε πρόβλημα στην εκταμίευση και διάθεση των χρημάτων της κρατικής επιχορήγησης στα Σωματεία μέσω των ΕΠΣ ύψους 1.434.100 ευρώ» αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Ανδριανός και προσθέτει «Κατόπιν αυτού, παρακαλώ να με ενημερώσετε εγγράφως ως προς τους λόγους για τους οποίους δεν έχει γίνει η εκταμίευση των χρημάτων καθώς και ως προς τις ενέργειες που θα αναλάβετε για την επίλυση του προβλήματος, δεδομένου του κινδύνου να χαθεί το επιχορηγούμενο ποσό, εν μέσω μάλιστα της τρέχουσας συγκυρίας που καθιστά αδιανόητη την απώλεια κάθε επιχορήγησης προς τον αθλητισμό και ιδιαίτερα προς τα Σωματεία που αποτελούν τα κύτταρά του».

Πηγή:ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΟ Γιάννης Ανδριανός αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ