Πρόβλημα με την υδροδότηση στα Χανιά - iefimerida.gr

Πρόβλημα με την υδροδότηση στα Χανιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει το κέντρο της πόλης των Χανίων, έπειτα απο σπάσιμο σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης από τον οποίο παίρνουν νερό το κέντρο και η παλιά πόλη.

Έτσι, χωρίς νερό έχουν μείνει δεκάδες επιχειρήσεις και σπίτια, με το πρόβλημα να είναι μεγαλύτερο σε επιχειρήσεις καφέ και εστίασης. Από το σπάσιμο του αγωγού έχει υποστεί διάβρωση και το οδόστρωμα. Για τον λόγο αυτό, σε συνδυασμό με τα έργα που γίνονται για αποκατάσταση της βλάβης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από το ύψος της οδού Μιχελιδάκη μέχρι το τέλος της Τζανακάκη.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΧ θα αντικαταστήσουν κομμάτι του αγωγού περίπου έξι μέτρων (πιθανότατα μέχρι και το απόγευμα) ωστόσο η επιχείρηση παρουσιάζει δυσκολίες λόγω και των πολλών υπόγειων καλωδίων που υπάρχουν στο σημείο της βλάβης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ υδροδότηση Χανιά αγωγός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ