Γκουαρντιόλα: «Δεν γυρίζω ξανά στην Μπαρτσελόνα» - iefimerida.gr

Γκουαρντιόλα: «Δεν γυρίζω ξανά στην Μπαρτσελόνα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ο άνθρωπος που... εκτόξευσε την Μπαρτσελόνα και μαζί της πήρε σχεδόν τα πάντα. Από το 2004 μέχρι και το 2008 κατέκτησε δύο Τσάμπιονς Λιγκ, τρία Πρωταθλήματα Ισπανίας, δύο Κύπελλα Ισπανίας και έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουν δει ποτέ τα μάτια ποδοσφαιρόφιλων.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα που ήταν ο «αρχιτέκτονας» αυτής της ομάδας ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από τους «μπλαουγκράνα» για την Μπάγερν Μονάχου είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής. Πλέον, δηλώνει πως έχει σκοπό να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Βαρκελώνη, αλλά θέλει να ζήσει με την οικογένειά του και όχι να δουλέψει ως προπονητής στην αγαπημένη του Μπάρτσα.

«Δεν θα κοουτσάρω ξανά την Μπαρτσελόνα. Υπάρχουν κύκλοι στην ζωή και ο δικός μου στην Μπαρτσελόνα έκλεισε. Η γυναίκα μου δουλεύει στην Βαρκελώνη και η σκέψη μου είναι να επιστρέψω και να ζήσω στην Βαρκελώνη. Αλλά δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό», δήλωσε ο 44χρονος τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ