Η πρώτη θέση κριτικού μαριχουάνας στον κόσμο -Σπάει ταμεία η στήλη του σε αμερικανική εφημερίδα - iefimerida.gr

Η πρώτη θέση κριτικού μαριχουάνας στον κόσμο -Σπάει ταμεία η στήλη του σε αμερικανική εφημερίδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοίγει την... αγορά εργασίας η αποποινικοποίηση της μαριχουάνας στις ΗΠΑ. Ετσι, σε εφημερίδα στο Ντένβερ, έχουν υιοθετήσει ειδική στήλη! Την επιμελείται ο Τζέικ Μπράουν, ο ο οποίος είναι πλέον ο πρώτος κριτικός μαριχουάνας και... επισήμως ενώ αναμένονται και άλλοι.

Η στήλη του φιλοξενείται την Denver Post, την γηραιότερη καθημερινή εφημερίδα της περιοχής και έχει τίτλο «The Cannabist». Δημοσιεύεται δύο φορές την εβδομάδα και είναι τρομερή δημοφιλής. Ως τώρα έχει γράψει εικοσιεπτά κριτικές.

Η πρώτη θέση κριτικού μαριχουάνας στον κόσμο -Σπάει ταμεία η στήλη του σε αμερικανική εφημερίδα  | iefimerida.gr 0

Μάλιστα, η εφημερίδα είχε βάλει.. αγγελία στο facebook, με την οποία αναζητούσε κριτικό μαριχουάνας και ο ίδιος ο Μπράουν νόμιζε οτι ήταν πλάκα.
Αυτό που ψάχνει ο Browne, όταν καπνίζει ένα τσιγάρο μαριχουάνας, είναι όχι μόνο αν είναι καλής ποιότητας, αλλά και τι ιδιαιτερότητες έχει καθώς περιγράφει στην εφημερίδα στην οποία διατηρεί στήλη τα προϊόντα που υπάρχουν πια νόμιμα στο Colorado – την πολιτεία όπου αποποινικοποιήθηκε η μαριχουάνα.
«Κάνω μόνο δύο με τρεις τζούρες» εξηγεί στην εφημερίδα. Χαρακτηριστικά όπως η καθαρότητα, τα αρώματα και η επίδραση που έχει η μαριχουάνα – που διαφέρει ανάλογα με την ποιότητα, είναι αυτά που ψάχνει να ελέγξει, περίπου όπως δηλαδή και ένας γευσιγνώστης κρασιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ