Επίθεση σε δασοφύλακα στην Ορεστιάδα -Ανακοίνωση συμπαράστασης του Δασαρχείου - iefimerida.gr

Επίθεση σε δασοφύλακα στην Ορεστιάδα -Ανακοίνωση συμπαράστασης του Δασαρχείου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Δασαρχείο Διδυμοτείχου, εκφράζει την ομόφωνη συμπαράσταση όλου του προσωπικού στον 52χρονο δασοφύλακα που δέχθηκε άνανδρη επίθεση από δύο λαθροϋλοτόμους κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους, στην περιοχή Φράγμα της Τ.Κ. Κομάρων του δήμου Ορεστιάδας.

Με αφορμή το δυσάρεστο συμβάν, το Δασαρχείο κάνει έκκληση στους πολίτες να σταθούν αρωγοί στις προσπάθειες της Δασικής Υπηρεσίας να διαφυλάξει τον φυσικό πλούτο της χώρας και στη Δικαιοσύνη να αποφανθεί με τον πιο παραδειγματικό τρόπο, ώστε να εξαλειφθούν παρόμοια φαινόμενα παραβατικότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Προϊστάμενος του Δασαρχείου Διδυμοτείχου και οι συν αυτώ δασικοί υπάλληλοι ομόφωνα εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον συνάδελφό μας ο οποίος πιστός στο καθήκον του, το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους δέχτηκε την βαρβαρότητα και την ανανδρία λαθροϋλοτόμων οι οποίοι αποτόλμησαν να χειροδικήσουν και επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν και να απειλήσουν απηνώς και τη ζωή του ακόμα αντί πινακίου φακής.

Ωσαύτως δε εκφράζουμε και την ευγνωμοσύνη μας που παρά τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε όπου κλυδωνίζονται οι ηθικές, κοινωνικές, πολιτιστικές αξίες συθέμελα, αναφύονται αναστήματα απ’ όπου όλοι εμείς αρδεύουμε τη ζωογόνο δύναμη για να συνεχίσουμε την πορεία μας και να φέρουμε εις πέρας το πολύπλευρο έργο μας, την ορθολογική αειφορική διαχείριση και προστασία των φυσικών πόρων της χώρας μας.

Κάνουμε έκκληση προς όλους τους υγιείς φορείς του τόπου μας αλλά κυρίως στους φιλόνομους, φιλότιμους και ευήθεις πολίτες να γίνουν αρωγοί σ’ αυτή την προσπάθεια ώστε να εξαλειφθούν τα φαινόμενα παράνομης υλοτομίας, λαθροθηρίας, καταπάτησης και υποβάθμισης εν γένει του δασικού οικοσυστήματός μας το οποίο χρωστάμε στα παιδιά μας, την δε δικαιοσύνη να αποφανθεί με τον πιο παραδειγματικό τρόπο».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ