Ένα παιδί από την Αρκαδία μετράει... τα άστρα - iefimerida.gr

Ένα παιδί από την Αρκαδία μετράει... τα άστρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Χρήστος Τασουλής από την Αρκαδία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο με μεγάλα όνειρα στις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης.

Οι δυσκολίες στο ξεκίνημα της καριέρας του τον πείσμωσαν. Το 2010 και όντας φοιτητής του τμήματος Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΕΚΠΑ), αναζήτησε ομάδα στην Αθήνα όπου και κατέληξε στον Αθηναϊκό. Εν συνεχεία πήγε στον Φωστήρα (2011-2014), πέρασε αρκετά δύσκολα, όμως έβαλε κάτω το κεφάλι και δούλευε καθημερινά. Το πρώτο «δώρο» ήταν η μεταγραφή του σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα και δη στον Πανιώνιο. Φέτος ξεκίνησε την καριέρα του στην πρώτη κατηγορία και οι εμφανίσεις του ήχησαν ως... καμπανάκι για τους «μεγάλους» της Ελλάδας που βλέπουν ως «ευκαιρία» την περίπτωση του 23χρονου αριστερού μπακ. Ήδη η ΑΕΚ τον έχει ψηλά στη λίστα της ενόψει της νέας χρονιάς που θα επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα.

Έχοντας παίξει μόλις οκτώ παιχνίδια στην Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα του Πανιωνίου, ο αριστερός μπακ της ομάδας της Νέας Σμύρνης κέρδισε και την κλήση του στην Εθνική ομάδα από τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Αυτό ήταν και το δεύτερο «δώρο».

Ο Τασουλής ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Πανιώνιο μετά από εισήγηση του Δημήτρη Τερεζόπουλου και του Αντώνη Μανίκα που τον ξεχώρισαν στον Φωστήρα πέρυσι στην Φούτμπολ Λιγκ (έπαιξε στα πλέι οφ ανόδου με την ομάδα του Ταύρου) όπου μέτρησε 35 ματς και τρία τέρματα.

Τον απέκτησε τελικά ο Πανιώνιος και ο Τασουλής άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά κερδίζοντας τη θέση του βασικού. Μέχρι και σήμερα έχει αγωνιστεί σε 8 ματς πρωταθλήματος με την ομάδα της Νέας Σμύρνης (όλα ως βασικός) και έχει χάσει μόνο πέντε αγωνιστικά λεπτά όταν έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πλέον, ως διεθνής ο Τασουλής αλλάζει την... τιμή του στην αγορά προς τα πάνω. Ο Πανιώνιος τρίβει τα χέρια του καθώς ακόμη ένας παίκτης του γίνεται στόχος των «μεγάλων» της Ελλάδος και τα οικονομικά οφέλη του αναμένονται μεγάλα σε περίπτωση πώλησης του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ