Οι σκοτεινές «διαδρομές» μιας απαγωγής -Ολα τα πιθανά σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για την 27χρονη Βαρβάρα - iefimerida.gr

Οι σκοτεινές «διαδρομές» μιας απαγωγής -Ολα τα πιθανά σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για την 27χρονη Βαρβάρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μυστήριο που καλύπτει την απαγωγή της 27χρονης Βαρβάρας Μητσώνη προσπαθεί να διαλευκάνει η ΕΛ.ΑΣ. μετά το αίσιο τέλος της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κέντρο επιχειρήσεων εξετάζει όλα τα πιθανά σενάρια, ψάχνοντας ακόμη και στο στενό φιλικό περιβάλλον της νεαρής κοπέλας.

Η ανιψιά του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης Γιάννη Καϋμενάκη, Βαρβάρα Μητσώνη, είναι από το πρωί ελεύθερη, κοντά στους δικούς της ανθρώπους και χωρίς να έχει υποστεί κάποιον τραυματισμό από τους απαγωγείς της, οι οποίοι την κρατούσαν από τις 31 Οκτωβρίου.Η λεία των απαγωγέων έφτασε τα 82.500 ευρώ, παρά το γεγονός ότι οι αρχικές απαιτήσεις τους προς την οικογένεια άγγιζαν τα 10 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, η ασφάλεια Αττικής αναζητά με μεγάλη διακριτικότητα τους πιθανούς απαγωγείς της νεαρής κοπέλας χωρίς να αποκλείσει προς το παρόν καμία πιθανότητα, ούτε και το ενδεχόμενο η διελεύκανση της υπόθεσης να οδηγήσει σε μεγάλες εκπλήξεις.

Κι αυτό γιατί φαίνεται ότι οι Αρχές έχουν εντοπίσει στοιχεία που την οδηγούν σε ακραία σενάρια που μπορεί και να φέρουν μεγάλες ανατροπές.Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους απαγωγείς, η ελληνική αστυνομία φαίνεται ότι εντόπισε στοιχεία που ενδέχεται να την οδηγήσουν σύντομα στους ενόχους που όπως λένε στην Κατεχάκη μπορεί να προκαλέσει εκπλήξεις!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία απαγωγή λύτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ