Μηλιός: Χρειαζόμαστε λύση για το χρέος τύπου Δ.Γερμανίας το 1953 -Τι περιλαμβάνει - iefimerida.gr

Μηλιός: Χρειαζόμαστε λύση για το χρέος τύπου Δ.Γερμανίας το 1953 -Τι περιλαμβάνει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει εκβιασμός από την πλευρά των δανειστών ικανός να κάνει την ελληνική πλευρά να υποχωρήσει λέει ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός, επιμένοντας, παράλληλα, ότι η Ελλάδα χρειάζεται για το χρέος μια λύση τύπου Δυτικής Γερμανίας το 1953.

Μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα ο κ. Μηλιός αναφέροντας ότι η Ελλάδα χρειάζεται για το χρέος μια λύση τύπου Δυτικής Γερμανίας το 1953, εξηγεί ότι χρειάζεται διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και αποπληρωμή του υπολοίπου με ρήτρα ανάπτυξης.

Παράλληλα, προσθέτει πως «με δεδομένο ότι οι δόσεις που παρέχονται από τους δανειστές πηγαίνουν για την αποπληρωμή τόκων και τοκοχρεολυσίων (ομολόγων παλαιότερων δανείων που λήγουν), δεν θα υπάρξει εκβιασμός ικανός να κάνει την ελληνική κυβέρνηση να υποχωρήσει. Οσο δεν δίνονται οι δόσεις απλώς δεν θα αποπληρώνονται τα ομόλογα που λήγουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ χρέος Γιάννης Μηλιός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ