ΠΑΣΟΚ: Να εκδοθεί άμεσα η εγκύκλιος για τις 100 δόσεις - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Να εκδοθεί άμεσα η εγκύκλιος για τις 100 δόσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Toνίζοντας ότι η ρύθμιση για τις 100 δόσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές συνιστά νόμο του κράτους ο οποίος πρέπει να εφαρμοστεί χωρίς καθυστερήσεις σχολιάζει το θέμα που ανέκυψε με την Τρόικα για τη συγκεκριμένη ρύθμιση το ΠΑΣΟΚ.

«Η διάταξη με την οποία δίδεται η δυνατότητα εξόφλησης των φορολογικών και ασφαλιστικών οφειλών των πολιτών σε 100 δόσεις, ψηφίστηκε μετά από πρόταση του ΠΑΣΟΚ και πολύμηνες προσπάθειες της Κυβέρνησης.Αποτελεί νόμο του κράτους και πρέπει να εφαρμοσθεί χωρίς καθυστερήσεις. Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να εκδώσουν άμεσα την εγκύκλιο εφαρμογής της», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη.

«Οσον αφορά δε την ρύθμιση των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων η διάταξη που έρχεται στη Βουλή στις αρχές της ερχόμενης βδομάδας θα ψηφιστεί και θα εφαρμοστεί κανονικά», καταλήγει στο σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ