Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 4,6% έναντι της ΝΔ - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 4,6% έναντι της ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβάδισμα 4,6% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου δείχνει το εβδομαδιαίο βαρόμετρο της Metron Analysis.Ειδικότερα σε, σε έρευνα της εταιρείας που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», αναφορικά με την πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 24,5% και η ΝΔ 19,9%. Τρίτο κόμμα είναι «Το Ποτάμι» με 7,7% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 4,5%, το ΚΚΕ με 4%, το ΠΑΣΟΚ με 3,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3.6%, ο ΛΑ.Ο.Σ με 1,6% και οι Οικολόγοι με 1,3%.

Αλλο κόμμα επιλέγει το 4%, λευκό ή άκυρο 5,1%, αποχή 5,5% και αναποφάσιστοι 11,1%. Δεν απάντησε ένα 3,4% του δείγματος.

Στην εκτίμηση ψήφου μετά την αναγωγή επί των εγκύρων η διαφορά μεγαλώνει στις 6,1 μονάδες. Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 32,6% και η ΝΔ 26,5%. Τρίτο κόμμα είναι «Το Ποτάμι» με 10,3%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,9%, το ΚΚΕ με 5,3%, το ΠΑΣΟΚ με 5,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,8%, ο ΛΑ.Ο.Σ με 2,1% και οι Οικολόγοι με 1,7%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 5,7%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ