O Ολάντ το έριξε πάλι στις περιπέτειες -Η Γκαγιέ μπαινοβγαίνει στο παλάτι των Ηλυσίων [εικόνα] - iefimerida.gr

O Ολάντ το έριξε πάλι στις περιπέτειες -Η Γκαγιέ μπαινοβγαίνει στο παλάτι των Ηλυσίων [εικόνα]

O Ολάντ το έριξε πάλι στις περιπέτειες -Η Γκαγιέ μπαινοβγαίνει στο παλάτι των Ηλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
O Ολάντ το έριξε πάλι στις περιπέτειες -Η Γκαγιέ μπαινοβγαίνει στο παλάτι των Ηλυσίων [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Αν και πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τη σχέση μεταξύ των δύο τους να έχει διακοπεί, με δική της μάλιστα πρωτοβουλία, όπως όλα δείχνουν ο Φρανσουά Ολάντ το έριξε πάλι στις περιπέτειες με την Ζουλί Γκαγιέ.

Δημοσιεύματα από τη Γαλλία θέλουν τον πρόεδρο της Γαλλίας και την κατά 20 χρόνια μικρότερή του ηθοποιό να είναι πάλι μαζί. Μάλιστα, η 41χρονη «συνελήφθη» να βγαίνει από την πίσω πόρτα του παλατιού των Ηλυσίων και να μπαίνει σε αυτοκίνητο, σύμφωνα με το περιοδικό VSD, που δημοσίευσε τη φωτογραφία σε άρθρο με τίτλο «Ξεκίνησε πάλι». Σε αυτό αναφέρεται ότι το ζευγάρι συναντιέται συχνά στην προεδρική κατοικία.

Την Πέμπτη, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Ολάντ ρωτήθηκε για την «παράνομη» σχέση του με την Γκαγιέ, καθώς πριν αποκαλυφθεί το μυστικό του η «επίσημη αγαπημένη» του ήταν η Βαλερί Τριερβελέρ. «Αν έκανα λάθη, τα αναγνωρίζω», απάντησε ο Γάλλος πρόεδρος.

Οι επίμαχες, νέες φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 30 Οκτωβρίου, όταν η ηθοποιός επέστρεψε στο Παρίσι, μετά από το ταξίδι της στο Τόκιο για κινηματογραφικό φεστιβάλ. Σύμφωνα με το VSD, η Γκαγιέ προσπαθεί να παραπλανήσει τους φωτογράφους, ζητώντας από τον οδηγό της να φτάσει στην πίσω πόρτα του παλατιού των Ηλυσίων από διαφορετική διαδρομή κάθε φορά, αλλά- όπως φαίνεται- το κόλπο δεν έπιασε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Φρανσουά Ολάντ Ζουλί Γκαγιέ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ