Αστυνομικοί μεταμφιέζονται σε σούπερ ήρωες για να διασκεδάσουν παιδιά που νοσηλεύονται στο Οχάιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Αστυνομικοί μεταμφιέζονται σε σούπερ ήρωες για να διασκεδάσουν παιδιά που νοσηλεύονται στο Οχάιο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους μικρούς ασθενείς της κλινικής Promedica Toledo Chlidren's Hospital στο Οχάιο. Τα μέλη της τοπικής ομάδας επίλεκτων αστυνομικών μεταμφιέστηκαν ως αγαπημένοι ήρωες κόμικς και ταινιών φαντασίας και συμμετείχαν σε μια σκηνοθετημένη σύλληψη του κακού.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην οροφή του νοσοκομείου με ελικόπτερο και κατέβηκαν με τη βοήθεια σκοινιών στα παράθυρα της κλινικής όπου τους περίμεναν οι μικροί ασθενείς που είχαν ειδοποιηθεί μέσω μιας ειδικής εκπομπής που παιζόταν στις τηλεοράσεις των δωματίων τους. Ο Σούπερμαν, ο Σπάιντερμαν, ο Άϊρον Μαν, ο Γούλβεριν, ο Θορ και άλλοι ήρωες έδωσαν μάχη με τους κακούς και τους κατατρόπωσαν.

Στην συνέχεια ανέβηκαν στα δωμάτια και έβγαλαν φωτογραφίες με τα παιδιά που είχαν ενθουσιαστεί. Ο αστυνομικός Ματ Σλέιμαν που υποδύθηκε έναν από τους ήρωες δήλωσε: «Ήταν φανταστικό. Το να κατεβαίνεις σιγά σιγά τους ορόφους της κλινικής και να βλέπεις τα πρόσωπα των παιδιών να φωτίζονται είναι συγκλονιστικό. Βλέπεις ότι φέρνεις χαρά στη ζωή τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νοσοκομείο Αστυνομικοί σουπερήρωες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ