«Πράσινο φως» από το Ελεγκτικό Συνέδριο για την αξιοποίηση του Ελληνικού - iefimerida.gr

«Πράσινο φως» από το Ελεγκτικό Συνέδριο για την αξιοποίηση του Ελληνικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 6ο Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου απεφάνθη υπέρ της νομιμότητας του διαγωνισμού για την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, με πλειοδότη την εταιρεία Lamda Development του ομίλου Λάτση. Ετσι έγινε δεκτή η αίτηση του ΤΑΙΠΕΔ και ανακλήθηκε η απόφαση του Ζ' Κλιμακίου, το οποίο είχε παγώσει τη διαδικασία στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Το 6ο Τμήμα συνεδρίασε υπό τον προεδρία του Σωτήρη Ντούνη και αποφάσισε πως η επένδυση θα προχωρήσει, κρίνοντας νόμιμο τον διαγωνισμό και κάνοντας δεκτά τα επιχειρήματα του ΤΑΙΠΕΔ.

Το δικαστήριο θεώρησε προφανώς πως πληρούνται όλοι οι κανόνες νομιμότητας και ξεπάγωσε οριστικά την εξέλιξη της διαδικασίας.

Ωστόσο, στην περίπτωση που γίνει προσφυγή κατά της απόφασης, τότε το θέμα θα πάει στην Ολομέλεια, η οποία και θα λάβει την τελική απόφαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ελληνικό Ελεγκτικό Συνέδριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ