Το νησί του Ωνάση, διακαής πόθος του εμίρη του Κατάρ - iefimerida.gr

Το νησί του Ωνάση, διακαής πόθος του εμίρη του Κατάρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι βουτιές και τα μπάνια στο Ιόνιο φαίνεται πως άνοιξαν την όρεξη του εμίρη του Κατάρ για την αγορά ενός εξοχικού, ή καλύτερα ενός νησιού στα καταγάλανα νερά της Δυτικής Ελλάδας. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο ηγέτης του Κατάρ Χαμάν μπιν Χαλίφα αλ Θανί δείχνει να ενδιαφέρεται για κάποιο νησί, καθώς και στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία να αγοράσει ελληνική γη, με τον περίφημο Σκορπιό να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των επιλογών του.

Ο ισχυρός άντρας του Κατάρ δείχνει αποφασισμένος να επενδύσει σε ελληνική γη και όπως φαίνεται αναζητά ένα ... νησάκι για να δημιουργήσει τον δικό του παράδεισο. Σύμφωνα με την espresso o διακαής πόθος του είναι το νησί του Αριστοτέλη Ωνάση. Το εμπόδιο όμως που συναντά ακούει στο όνομα Αθηνά Ωνάση, καθώς η νεαρή κληρονόμος είναι αρνητική σε οποιοδήποτε σενάριο πώλησης του νησιού.

Υπενθυμίζεται πως ο πανίσχυρος αρχηγός του Κατάρ, μαζί με τον πρωθυπουργό και υπουργό εξωτερικών βρίσκονται για διακοπές σε ένα πλωτό παλάτι στα νερά του Ιονίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ