Τρεις συλλήψεις αλλοδαπών με πλαστά έγγραφα στο αεροδρόμιο Καλαμάτας - iefimerida.gr

Τρεις συλλήψεις αλλοδαπών με πλαστά έγγραφα στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις, καθώς αλλοδαποί προσπάθησαν να ταξιδέψουν για Αυστρία με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Συνελήφθησαν ένας 25χρονος Ιρακινός και μία 18χρονη ομοεθνής του, καθώς και ένας 48χρονος Σύρος που οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων της 18χρονης, που είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για τη Βιέννη, την οποία συνόδευε ο 25χρονος και είχε σκοπό να συνταξιδέψει μαζί της, επέδειξαν στους αστυνομικούς ένα πλαστό διαβατήριο και ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας Αρχών Γερμανίας, τα οποία κατασχέθηκαν.

Στη δεύτερη περίπτωση, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του 48χρονου, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση επίσης για Βιέννη επιδείχθηκε στους αστυνομικούς αλβανικό διαβατήριο, για το οποίο είχε δηλωθεί η απώλειά του στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού Αττικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ