Μόνο στη Ρωσία θα μπορούσε να συμβεί -Νομοσχέδιο για να δωρίζει ο Πούτιν το σπέρμα του στις Ρωσίδες - iefimerida.gr

Μόνο στη Ρωσία θα μπορούσε να συμβεί -Νομοσχέδιο για να δωρίζει ο Πούτιν το σπέρμα του στις Ρωσίδες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη πρόταση νόμου έκανε μια Ρωσίδα βουλευτής στη Δούμα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η Γελένα Μπορίσοβα Μιζουλίνα προτείνει ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν να συμμετάσχει στην τεκνοποίηση γυναικών που επιθυμούν να αποκτήσουν απογόνους.

Η Μιζουλίνα υποστήριξε την προτάσή της λέγοντας ότι με αυτόν τον τρόπο η Ρωσία όχι μόνο θα αποκτήσει πατριώτες, αλλά θα λύσει και σε σημαντικό βαθμό το δημογραφικό της θέμα.

«Το σκεπτικό της πρότασής μου είναι απλό», δήλωσε η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικογενειακών Υποθέσεων με σοβαρό ύφος και πρόσθεσε: «Κάθε γυναίκα στη Ρωσία θα μπορεί να λάβει το γενετικό υλικό του Βλαντιμίρ Πούτιν και να αποκτήσει παιδί».

Μάλιστα, η Ρωσίδα βουλευτής εξήγησε τι θα συμβεί αν περάσει το νομοσχέδιο. «Οταν γεννηθούν τα μωρά του Πούτιν, θα είναι αγόρια. Αφότου γεννηθούν τα αρσενικά, θα μεγαλώσουν στα σχολεία-πρότυπα "Souvorov" (στρατιωτικές σχολές) για να γαλουχηθούν από μικρά με πατριωτικές ιδέες και να είναι πιστά στη μητέρα πατρίδα αλλά και στον Πρόεδρο της Ρωσικής Δημοκρατίας. Τα παιδιά-γόνοι του Ρώσου Προέδρου θα συμμετάσχουν στην πολιτική και στρατιωτική ελίτ της χώρας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βουλευτής σπέρμα Βλάντιμιρ Πούτιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ