Αίγιο: Νεαρή κέρδισε δεκάδες χιλιάδες ευρώ στο Τζόκερ και το... αγνοούσε -Ο απίστευτος τρόπος που το έμαθε - iefimerida.gr

Αίγιο: Νεαρή κέρδισε δεκάδες χιλιάδες ευρώ στο Τζόκερ και το... αγνοούσε -Ο απίστευτος τρόπος που το έμαθε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αυτόπτες μάρτυρες δεν πίστευαν στα μάτια τους. Η γυναίκα είχε κερδίσει το Τζόκερ, αλλά η ίδια δεν γνώριζε τίποτα...

Μια απρόσμενη έκπληξη... δεκάδων χιλιάδων ευρώ περίμενε μια Αιγιώτισσα τις προηγούμενες ημέρες. Η νεαρή είχε κερδίσει 50.000 ευρώ στο Τζόκερ σε προηγούμενη κλήρωση, αλλά το... αγνοούσε, μέχρι που πήγε σε πρακτορείο να παίξει ξανά για το μεγάλο χθεσινό τζακ ποτ.

Η κοπέλα πήγε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην πλατεία Αγίας Λαύρας στο Αίγιο με 3 δελτία που είχε παίξει την προηγούμενη εβδομάδα, ζητώντας από τον υπάλληλο να ρίξει τα ίδια νούμερα για τη χθεσινή κλήρωση.

Οταν έφτασε στο τρίτο δελτίο, όμως, ο υπάλληλος την ενημέρωσε πως είχε πιάσει πεντάρι στην προηγούμενη κλήρωση, αφήνοντάς την άφωνη. Με απλά λόγια, η νεαρή είχε κερδίσει 50.000 ευρώ χωρίς να το γνωρίζει εδώ και μέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αίγιο τζακ ποτ ΤΖΟΚΕΡ τυχερή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ