Πρωτοφανείς πλημμύρες στην Ιταλία -Πολίτες με σανίδες του σερφ στους δρόμους που έγιναν ποτάμια [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Πρωτοφανείς πλημμύρες στην Ιταλία -Πολίτες με σανίδες του σερφ στους δρόμους που έγιναν ποτάμια [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χάος προκάλεσαν στη Ρώμη και σε πολλές άλλες πόλεις της Ιταλίας οι καταιγίδες που σάρωσαν τη γειτονική χώρα, με δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια, σταθμούς του μετρό να πλημμυρίζουν και αεροπλάνα να μην μπορούν να προσγειωθούν.

Το ιστορικό κέντρο της Ρώμης, σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν, δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμάρρους και πολίτες αναγκάστηκαν να ανέβουν ακόμη και σε ταράτσες για να γλιτώσουν από τα ορμητικά νερά. Σε ορισμένους δρόμους το νερό ξεπέρασε ακόμη και το ένα μέτρο, καθώς σε τρεις ώρες έπεσε βροχή ενός μήνα.

Η Πυροσβεστική επενέβη με πλωτά και εναέρια μέσα για να απεγκλωβίσει πολίτες που κινδύνευαν από τα ορμητικά νερά, ενώ τρεις ελαφρά τραυματίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιταλία Ρώμη πλημμύρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ